Videolla: Samsung Wave

Suomen markkinoillekin hiljattain rantautunut Samsung Wave on maailman ensimmäinen bada-alustaan pohjautuva puhelin, josta löytyy muutamia erittäin mielenkiintoisia ominaisuuksia. Sen menestystä markkinoilla onkin mielenkiintoista seurata, sillä puhelin antaa osviittaa käyttäjien innostuksesta uutta alustaa kohtaan.

Verkkosivusto Tracy and Matt on kuvannut lähes kaksikymmentä minuuttia pitkän esittelyvideon korealaisvalmistajan uutuudesta. Pätkässä käydään läpi kattavasti laitteen myyntipakkaus ja muutamia badan tarjoamia ominaisuuksia. Esittelyssä on muun muassa verkkoselain, kotinäkymä ja Asphalt 5 -peli.

Samsung Waven keskeisimpiä ominaisuuksia ovat 3,3 tuuman Super AMOLED -näyttö (800 x 400 pikseliä), yhden gigahertsin suoritin, HSPA, WiFi, A-GPS, microSD-muistikorttipaikka, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, viiden megapikselin kamera, LED-salama, 720p-videotallennus ja Bluetooth 3.0.

Uutuuden myyntihinta pyörii Suomessa reilussa 400 eurossa.

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!