Samsungilta luvassa uusi Android-puhelin Super AMOLED -näytöllä?

Korealaisen Samsungin Galaxy S ei jää arvatenkaan yhtiön ainoaksi Google Android -puhelimeksi, josta löytyy kehuttu Super AMOLED -kosketusnäyttö. Seuraava sarjaan astuva puhelin lienee Samsung Galaxy Apollo, joka on ilmestynyt korealaisvalmistajan viralliselle kotisivustolle. Täysin tarkkoja tietoja laitteesta ei ole vielä saatavilla, mutta sen ominaisuuksien arvellaan vastaavan Korean markkinoilla myytävää M100S-mallia.

Valmistaja listaa uutuuspuhelimen samaan sarjaan Galaxy S- ja Wave-mallien kanssa, joka antaa vihjeen, että puhelimesta todennäköisesti löytyy Super AMOLED -näyttö. Laitteen muihin ominaisuuksiin arvellaan kuuluvan viiden megapikselin kamera, WiFi, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, 800 megahertsin suoritin, kahdeksan gigatavun sisäinen muisti ja Android 2.1 -alusta. Näyttö on kooltaan 3,7 tuumaa ja tarkkuudeltaan WVGA-tasoa.

Samsungin kehittämä Super AMOLED -näyttö on merkittävästi AMOLED-tekniikkaa edistyneempi. Se on 20 prosenttia kirkkaampi, tuottaa 80 prosenttia vähemmän heijastusta sekä vähentää akun kulutusta 20 prosentilla.

Yhtiön sivuston mukaan puhelin saapuu myyntiin pian.

Lähde: UnwiredView

3 kommenttia

  1. Kyllä on Nokia helisemässä kun Samsung pistää taas rattaat pyörimään oikein kunnolla. Olikos Samsung jo ohittanut Nokian Länsi-Euroopan markkinoilla? Vai muistanko ihan väärin. Jos ei vielä, niin joka tapauksessa se tulee tapahtumaan vuoden sisällä markkina-arvioiden mukaan.

  2. Piti sitten taas vetää Samsung uutiseen Nokia mukaan. Että voi joku yritys herättää suuria tunteita.

    1. Miksi ihmeessä ei saisi kahta saman alan toimijoita käsitellä kommentissa? Kerrassaan pöyristyttävä kommentti.

Kommentointi on suljettu!