Fonectan hakusovellus saapui Ovi Kauppaan – hyödyntää Ovi Karttoja

Yhteystieto- ja mediayhtiö Fonecta Oy on tuonut Nokian Ovi Kauppaan ilmaisen sovelluksen, joka tuo käyttäjän ulottuville suomalaisten yritysten yhteystiedot. Kiinnostusta sovelluksessa herättää integroituminen Ovi Kartat -palvelun kanssa ensimmäisenä kotimaisena ohjelmana. Näin ollen yhdellä napin painalluksella kohteeseen saa navigointiohjeet ääniopastuksella.

Paikannuksen avulla käyttäjä näkee itseään lähimpänä olevat yritykset ja palvelut. Haun voi suorittaa myös esimerkiksi kaupungin perusteella.

Mobiililaitteilla tehtävät yhteys- ja paikkatietojen haut kasvavat jatkuvasti. Nokian ilmaiset kartat ja navigointi mahdollistaa myös Fonectan palveluiden entistä paremman käyttäjäkokemuksen. Fonectan palveluissa esiintyville yrityksille etu on ilmeinen: helppo soittaminen ja navigointi lisäävät yhteydenottoja ja asiakasvirtaa”, kertoi Fonectan liiketoimintajohtaja Lauri Kangaslahti.

Fonectan hakusovellus on ladattavissa Ovi Kaupasta Nokian Symbian-puhelimiin, joista löytyy Ovi Kartat.