Videolla Nokia N8:n kuvaominaisuudet, soitin ja HDMI-ulostulo

Maailman suurimman matkapuhelinvalmistajan virallisessa Nokia Conversations -blogissa on julkaistu kaksi uutta videota, jotka käsittelevät tulevaa Nokia N8 -kosketusnäyttöluuria. Videot ovat osa kolmiosaista sarjaa, jonka ensimmäinen jakso käsitteli Symbian^3:n käyttöliittymää yleisesti ja on katsottavissa täältä.

Sarjan toisessa osiossa paneudutaan uutuuslaitteen kuvaominaisuuksiin. Tarkastelussa ei ole niinkään itse kamera, vaan kuvien ja videoiden hallintaan liittyvät sovellukset. Esittelijänä toimiva Chris Bennetts käy läpi kuvien selausta ja editointia sekä videoiden muokkausta, joka näyttää melkoisen kiehtovalta.

Viimeinen jakso käynnistyy musiikkisoittimen esittelyllä. Soitin on ottanut visuaalisesti selvän harppauksen eteenpäin Symbian^1-alustasta, joka vauhdittaa muun muassa N97– ja N97 mini -malleja. Käyttöliittymän nopeus näyttää tältä osin myös erittäin lupaavalta. Video päättyy HDMI-ulostulon demoamiseen, jonka avulla käyttäjä voi tuoda puhelimensa sisällön televisioon ja hallita sitä kännykän lisäksi Bluetooth-lisälaitteilla.