Samsungilta uusia bada-puhelimia: Wave 2 ja Wave 2 Pro

Elektroniikkajätti Samsung on esitellyt kaksi uutta yhtiön omaan bada-mobiilialustaan pohjautuvaa puhelinta, jotka ovat Wave 2 (S5250) ja Wave 2 Pro (S5330). Molemmat keskittyvät tarjoamaan tiukasti sosiaalisiin palveluihin integroidun kokemuksen sekä mahdollisuuden jatkuvaan yhteydenpitoon.

Korealaisvalmistaja toimittaa uutuuksiensa mukana Samsung Social Hub -sovelluksen, joka helpottaa tiedon selaamista ja jakamista. Sovellus kokoaa selkeästi yhteen yhteystiedot, sosiaaliset palvelut ja sähköpostit. Samsung Social Hubin kautta käyttäjä pääsee tarkastelemaan kaikki viestit yhdellä kertaa sekä voi hallita omaa tiliään ja käyttää pikaviestimiä.

Ominaisuuksiltaan Wave 2 ja Wave 2 Pro eivät yllä ensimmäisen bada-puhelimen eli Waven tasolle. Molemmista löytyy EDGE, WiFi, Bluetooth 2.1, A-GPS, kolmen megapikselin kamera, microSD-muistikorttipaikka ja 3,2 tuuman kosketusnäyttö. Pro-malli on lisäksi varustettu nelirivisellä QWERTY-näppäimistöllä, joka tekee siitä luontevan valinnan pitkiä viestejä puhelimellaan kirjoittaville.

Puhelimia ei nähdä ainakaan heti Euroopan markkinoilla. Samsung ilmoittaa uusien bada-puhelimien saapuvan myyntiin Venäjällä ja osassa Aasiaa elokuun aikana.

Lähde: Engadget

4 kommenttia

  1. Melkein samanlaisia kuin Samsung S5230. Aloittiko Samsungkin vanhojen puhelimiensa kopioinnin.

    Signeeraa. Bhidda Kanth Deb

  2. Samsung päräyttää massalla kyllä oikeaan rakoon. Ensimmäinen Wave oli Gigantissa nopeasti testattuna kelpo vehje.

  3. Samsung S8500 Wavessa on tyyliä,mutta näissä julkistetuissa Wave 2 ja Wave 2 Pro-…!!.

  4. khyyl se s8500 weivi on paree (omast mielest ainaki)

Kommentointi on suljettu!