Tämäkö on MeeGo-pohjainen Nokia N9?

Eilen verkon valloitti mielenkiintoinen, mutta jokseenkin hämmentävä video, jossa väitetään esiintyvän Nokian tuleva MeeGo-puhelin. Nokian tiedetään työstävän MeeGo-alustaan pohjautuvaa mobiilitietokonetta, joka tulee suunnitelmien mukaan markkinoille loppuvuodesta.

Nyt verkkoon levinneen videon aitoudesta on hyvin vaikea sanoa mitään. Se ei näytä kovinkaan vakuuttavalta, mutta kyseessä voinee olla esimerkiksi lopullisen mainospätkän hahmotelma, joka selittäisi osaltaan karkeaa jälkeä. Varmaa on kuitenkin se, että Nokia N9:n lopullinen versio videossa ei esiinny, sillä esimerkiksi QWERTY-näppäimistöstä puuttuu täysin kirjaimien ja numeroiden merkit.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

 1. Itse jaan Mobiiliblogin kanssa epäilyksen tämän mainoksen olevan vain jonkinlainen ensimmäinen vedos, jolloin epäilen myös sitä, että varsinainen N9 olisi tuon näköinen.

  Jos tuo kuitenkin antaa osviittaa siitä millainen N9 tulee olemaan niin Nokia vaikuttaisi kuunnelleen kansaa: iso näyttö, ohut body täydellä QWERTY näppäimistöllä. Nokian Maemo projektin pääjehu Alberto Torrres ainakin on kuvaillut seuraavaa Maemo (ok ok, MeeGo) laitetta tuon kaltaiseksi, mutta nähtäväksi jää miten paljon tuo muistuttaa lopullista tekelettä.

  Kohtuullinen huhumyllysummaus N9:stä löytyy täältä:
  http://maemobriefs.blogspot.com/2010/06/about-meego-and-nokia-n9eldar-about-to.html

  Varoituksen sana kuitenkin siitä, että tuossa listassa on niin vahvistettuja ominaisuuksia kuin lähinnä toiveina listattuja ominaisuuksia.

  Hra Murtazinhan lupasi tälle viikolle muutaman muunkin ”vuodon”, joten tällä viikolla kannattaa olla simmut auki. 🙂

 2. No onpas taas mitä odottaa 😉
  …vaikka ihan kaikkia ominaisuuksia ei mainittukaan, esim näytön reso, yhteysmuodot, ohjelmista puhumattakaan…

  Mutt hyvä ’vuoto’ näin iPhonen ulostulon aikoihin 😉

Kommentointi on suljettu!