Motorola: Droidin myynti edelleen vahvaa

Google Android -pohjaisen Motorola Droid -puhelimen myynti jatkuu edelleen vahvana, kehuu amerikkalaisvalmistajan toimitusjohtaja Sanjay Jha. Yhdysvalloissa Verizon-operaattorin kautta myytävästä puhelimesta on muodostunut merkittävä hitti Motorolalle, joka on viime vuodet taistellut laimeahkon malliston kanssa.

Sanjay Jhan mukaan puhelimen kysyntä ylittää tuotannon. Ongelma on pääjohtajan mukaan muutamien komponenttien heikko saatavuus, jonka vuoksi laitetta ei voida valmistaa halutulla nopeudella.

Droidin myynti on erittäin hyvää. Jos voisimme valmistaa puhelimia enemmän myisimme niitä enemmän”, kommentoi Sanjay Jha.

Samalla pääjohtaja paljasti tietoja tulevasta mallistosta. Motorola valmistelee markkinoille kahdesta neljään uutta puhelinta, joista löytyy etupuolen kamera. Tarkoituksena on ilmeisesti yrittää vihdoin saada videopuhelut suurien massojen käyttöön. Tätä yrittää myös Apple tulevalla iPhone 4 -puhelimellaan.

Lähde: Yahoo! News

1 kommentti

  1. Tätä uutista en ihmettele kyllä yhtään. Droidille on kysyntää niin Euroopassa kuin Jenkeissäkin ja aina lukee palautetta tyytyväisistä asiakkaista. Itselle tuli vähän yllätyksenä kun pääsi Milestonea näppäilemään kuinka kuitenkin tavallisesta kapistuksesta oli kyse – hype oli iskenyt siis meikäläiseenkin.

    Toivon Motorolalle kyllä onnea ja menestystä tulevienkin mallien osalta ja toivon että Droidin menestys takaa seuraaviin puhelimiin laadukkaat komponentit ja enemmän silmää hiveleviä muotoja designiin 🙂 Saisipa pellin alla hyristä vähän vauhdikkaampi prosessorikin.

Kommentointi on suljettu!