Sony Ericsson panostaa Androidiin – esitteli Xperia X8:n

Useiden muiden valmistajien tavoin Sony Ericsson jatkaa Google Android -mobiilialustaan panostamista. Yhtiön tuorein lisäys Android-mallistoon kantaa nimeä Xperia X8 ja se sijoittuu aikaisemmin julkistettujen Xperia X10– ja Xperia X10 mini -mallien välimaastoon.

Sony Ericsson Xperia X8:ssa valmistaja on panostanut viihdeominaisuuksiin. Mukana on Xperia X10 ministä tuttu käyttöliittymä, jonka ansiosta puhelimen operoiminen yhdellä kädellä on vaivatonta. Sony Ericsson toimittaa käyttöliittymänsä mukana Timescape-sovelluksen, joka yhdistää puhelimen ja sosiaalisista palveluista haetut tiedot.

Puhelimen kosketusnäyttö on kapasitiivinen, kooltaan kolme tuumaa ja se yltää 320 x 480 pikselin tarkkuuteen. Sony Ericsson Xperia X8:n muita ominaisuuksia ovat HSPA, WiFi, Bluetooth, A-GPS, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, microSD-muistikorttipaikka, 3,2 megapikselin kamera ja 600 megahertsin suoritin. Käyttöjärjestelmänä toimii Google Android 1.6.

Kooltaan Xperia X8 on 99 x 54 x 15 millimetriä ja se painaa 104 grammaa. Puhelin rantautuu markkinoille heinä-syyskuussa kahden gigatavun muistikortin ja kuulokkeiden kera.

Xperia X8:n nähdään kaupoissa useissa eri väreissä.

2 kommenttia

  1. Tyypillinen halpapuhelin, kyllähän tällekin on ostajakuntansa. Kumma kuin tässä ei tule mukana uudempaa Androidia.

Kommentointi on suljettu!