Samsung aloitti Galaxy S -puhelimen toimitukset Suomessa

Samsung kertoo aloittaneensa Galaxy S -älypuhelimen toimitukset Suomessa. Yhtiön lehdistötiedotteen mukaan puhelin nähdään kaupoissa lähipäivinä. Laitteen suositushinnaksi korealaisvalmistaja ilmoittaa 699 euroa.

Galaxy S:n valovoimaisimpiin ominaisuuksiin kuuluvat Android 2.1 -alusta, sosiaalisia palveluita tukeva TouchWiz 3.0 -käyttöliittymä, yhtiön omaa käsialaa oleva yhden gigahertsin suoritin ja neljän tuuman Super AMOLED -kosketusnäyttö. Lisäksi maininnan ansaitsevat Bluetooth 3.0 -tiedonsiirtotekniikka sekä tuki DivX- ja XviD-videotiedostoille.

Laajasta ja edistyksellisestä ominaisuuskirjosta huolimatta Samsung on onnistunut puristamaan Galaxy S:n kohtuullisen pieneen pakettiin. Puhelin on nimittäin ainoastaan 9,9 millimetriä paksu ja painaa tämän luokan kosketusnäyttöpuhelimeksi vaivaiset 118 grammaa.

MobiiliBlogi pääsi kokeilemaan uutuutta kesäkuun alussa. Lue ensitunnelmat puhelimesta täältä.

10 kommenttia

 1. Hieno on puhelin, mutta päivitysten saatavuus epäilyttää tulevaisuudessa ja hinta on kieltämättä aika suolainen…

 2. En nyt tiedä onko hinta mitenkään kovinkaan ”suolainen”, jos tilaa Amazon.de nettiputiikista. Hinta 497€ oli kun viimeksi katsoin. Suurinpiirtein saman verran siis kun N8 tai HTC Desire. Tyhmät ostaa Suomesta.

 3. Todennäköisesti ostaisin, jos en olisi pari kuukautta takaperin ostanut Desireä. 🙂

 4. En nyt tiedä onko tyhmä jos ostaa Suomesta…. DNA:n kytkynä 24 kk sopimuksella 432 euroa. Siihen siis sisältyy liittymän kuukausimaksu, liittymää ei ole edes pakko käyttää kun puhelin ei ole SIM-lukittu.

 5. Lisää ”iPhonen tappajia”. Erittäin tervetullutta. HTC Desire kuitenkin järkevämpi, koska siihen ainakin varmasti on tulossa Android 2.2.

  1. Myös Galaxy S saa varmasti Android 2.2. Samsung on virallisesti vahvistanut jo työstävänsä päivitystä.

 6. Meikäläisen sydämmen on kyllä vienyt Wave ennemmin kuin Galaxy S. 🙂 Veikkaan myös Wavelle parempaa menestystä, joka on varmasti Bada käyttistä ajatellen tervetullutta.

 7. Ostaneena ja dna kaupassa töissä olevana voin sanoa, että on semmonen luuri että oksat pois. Kaikinpuolin erittäin hyvä. Itellä oli ennen tätä just ostettu luuri mutta möin ja ostin tän vaikken olis uutta tarvinnu vaan siks koska on niin tajuttoman hyvä luuri!

  Suosittelen 10+++!

Kommentointi on suljettu!