Samsungin Android-puhelin neljän tuuman näytöllä ja QWERTY:llä vuoti verkkoon

Korealainen Samsung valmistelee markkinoille viimeisimmän vuodon perusteella huippuluokan Android-puhelinta fyysisellä QWERTY-näppäimistöllä. Tietojen mukaan puhelin kulkee nimellä Galaxy S Pro ja tarjoaa näin ollen paljon maaliskuussa esitellystä Galaxy S -mallista tuttuja ominaisuuksia. Ulkomuodoltaan puhelimet eroavat toisistaan joka tapauksessa merkittävästi.

Verkkoon vuotaneet tiedot kertovat, että laitteessa pyörii Android 2.1 -alusta ja TouchWiz 3.0 -käyttöliittymä. Kosketusnäyttö tukeutuu Super AMOLED -tekniikkaan ja on kooltaan neljä tuumaa. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat ainakin 16 gigatavun sisäinen tallennustila, microSD-muistikorttipaikka, viiden megapikselin kamera, LED-salama ja HD-videotallennus.

Kuvissa esiintyvä Galaxy S Pro on Sprint-operaattorille sidottu malli, mutta täydestä yksinoikeudesta tuskin on kyse. Puhelin nähtäneen myynnissä erittäin suurella todennäköisyydellä maailmanlaajuisesti.

Lähde: UnwiredView

5 kommenttia

  1. Hyvä Samsung! Tämä yhtiö osaa tuoda markkinoille kiinnostavia ja haluttavia puhelimia. QWERTY-Android luureista on pulaa.

    1. Sanopa muuta. Fyysisellä qwertyllä, kosketusnäytöllä ja hyvällä käyttöjärjestelmällä (maemo, android) varustettuja puhelimia on aivan liian vähän markkinoilla. Panostetaan anorektisiin kosketuslaattoihin käytettävyyden kustannuksella 🙁

  2. Saisi dropata sen saakelin Pentile Matrix -tekniikan näytöistään niin näitä voisi jopa ostaa…

    1. Täh. Eikö näiden näytöt ole sitä parasta a-luokkaa.

      1. Ei kato enää, kun nimi ei ole Retina display… ;D

Kommentointi on suljettu!