Sony Ericsson Cedar on GreenHeart-sarjan uusi jäsen

Japanilaisruotsalaisen Sony Ericssonin GreenHeart-sarja on noussut markkinoilla yllättäen yhdeksi merkittävimmistä vihreyteen panostavista matkapuhelinmallistoista. Sarjan ydin koostuu kierrätysmateriaaleista, vähän virtaa kuluttavasta laturista, verkkopohjaisesta ohjekirjasta ja kompaktista myyntipakkauksesta. Edellä mainitut kriteerit täyttäen mallisto on saanut uuden jäsenen, joka on Sony Ericsson Cedar.

Yhtiön muiden uutuuspuhelinten tavoin Cedar tukee sosiaalisia palveluita. Puhelimesta löytyy Widget Manager 2.0 -sovellus, joka mahdollistaa palveluiden hyödyntämisen suoraan kotinäkymästä.

Sony Ericsson Cedar noudattaa valmistajan human curvature -muotokieltä, jolla pyritään tekemään laitteesta mahdollisimman hyvin käteen istuva. Kooltaan se on 111 x 49 x 15,5 millimetriä ja painoa löytyy 84 gramman verran.

Uutukaisen tärkeimpiä ominaisuuksia ovat 2,2 tuuman näyttö, HSDPA, Bluetooth, FM-radio, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja kahden megapikselin kamera.

Puhelin löytyy kaupoista kolmannen vuosineljänneksen aikana.

2 kommenttia

  1. Nokiahan on Dow Jonesin tutkimusten mukaan teknologia-alalla kärkisijalla, mitä tulee kestävään kehitykseen. Tätäkään etua ei ole osattu kunnolla hyödyntää, vaikka asia selvästi ohjaa niin kuluttajien kuin sijoittajienkin päätöksiä.

  2. Ihan mukava, että kännykkävalmistajatkin panostaa ympäristöystävällisyyteen ja kestävään kehitykseen. Meidän kaikkien, ja etenkin meidän lastemme ja heidän jälken tulevien sukupolvien, edun mukasta on että elektroniikkavalmistajat kantaa vastuunsa ympäristöstä. Nokia on ilahduttavan hyvin kantanut oman vastuunsa ja on mukava nähdä muidenkin pyrkivän samaan.

Kommentointi on suljettu!