Samsungin tuleva Android-tabletti esittäytyy utuisella videolla

Päivitys: YouTubeen ladattu video ehdittiin poistaa käyttäjän toimesta.

Kesäkuun alussa verkkoon vuotaneesta Samsungin kosketusnäyttölaitteesta valuu nettiin uusia todisteita. Tällä kertaa tarjolla on lyhyt video, joka heikosta kuvanlaadustaan huolimatta antaa ensikosketuksen laitteen käyttöliittymään.

Videossa esiintyvä laite ei ole yksi yhteen aiemmassa kuvassa nähdyn tabletin kanssa. Tästä ei ole syytä huolestua, sillä alkuperäisen huhun mukaan tulossa on kolme eri kosketusnäyttölaitetta, joista löytyy seitsemän, kahdeksan ja kymmenen tuuman näytöt. Nyt nähtävä laite eroaa aikaisemmasta näytön alta löytyvillä kosketusherkillä painikkeillaan.

Erityisesti huomiota kerää videossa vilahtava puhelinsovellus. Sen perusteella voidaan päätellä, että ainakin osassa malleista on puhelinverkkoyhteydet. Näyttäisi myös siltä, että tablettia voidaan käyttää perinteisen matkapuhelimen tavoin soittamiseen, eikä yhteydet olisi näin ollen iPadin tavoin sidottu ainoastaan nettikäyttöön. Alustana toimii Androidin 2.1- tai 2.2-versio.

Ensimmäinen versio Samsung Galaxy Tab -tabletista nähdään huhun mukaan jo heinä-syyskuussa.

Lähde: UnwiredView

2 kommenttia

  1. Samsung ottaa markkinaa jatkossa näillä loistavilla laitteillansa ja urakalla. Tuo Tablet on aivan huikea peli ja eiköhän siellä se 3G kummittele taustalla ;).

Kommentointi on suljettu!