Skypen Symbian-versio päivittyi – tukee nyt myös Sony Ericssonin malleja

Internet-puheluihin keskittyvästä Skype-sovelluksesta on julkaistu 1.1-versio Symbian-mobiilialustalle. Kyseessä on merkittävä päivitys, joka pyrkii ennen kaikkea parantamaan sovelluksen käyttömukavuutta. Samalla ohjelmistotalo on lisännyt Skypeen tuen seuraaville Sony Ericssonin Symbian-puhelimille: Satio, Vivaz ja Vivaz Pro.

Yhtiö kertoo parantaneensa sovelluksen yleistä nopeutta sekä kirjautumiseen kuluvaa aikaa. Akun kulutuksen hehkutetaan vähentyvän 1.1-version myötä peräti 20 prosentilla. Merkittäviä muutoksia on kokenut myös itse käyttöliittymä, jota on viilattu useista eri kohteista.

Skypen Symbian-versio sisältää tukun hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka ovat tuttuja muilta alustoilta. Sillä onnistuu soittaminen perinteisiin puhelinnumeroihin, tekstiviestien lähettäminen, yhteystietojen hakeminen laitteen omasta osoitekirjasta ja pikaviestittely. Skype-puheluiden soittaminen onnistuu sekä WiFi- että 3G-yhteydellä.

Täydellinen lista korjauksista ja uudistuksista sekä tuetuista laitteista löytyy täältä. Sovelluksen voi ladata puhelimeensa osoitteesta Skype.com/m.