Motorola esitteli yrityskäyttöön suunnatun Windows Mobile -puhelimen: ES400

Amerikkalainen Motorola ei ole täysin luopunut Windows Mobile -alustan hyödyntämisestä. Yrityspuolella yhtiö uskoo Microsoftin mobiilijärjestelmälle löytyvän kysyntää. Niinpä Motorola on esitellyt markkinoille ES400-puhelimen, joka keskittyy jämäkkään ja kestävään rakenteeseen sekä hyviin tietoturvaominaisuuksiin.

Puhelimessa pyörii hiljattain esitelty Windows Embedded Handheld -alusta, joka pohjautuu Windows Mobile 6.5:een. Se takaa tuen laajalle sovellusvalikoimalle sekä hyvän tietoturvan ja laitehallinnan.

Motorola ES400:n teknisiä ominaisuuksia ovat kolmen tuuman VGA-kosketusnäyttö, HSPA, CDMA, WiFi, GPS, microSD-muistikorttipaikka, 3,2 megapikselin kamera, yksi gigatavu sisäistä tallennustilaa ja 600 megahertsin ARM 11 -prosessori. Mukana on lisäksi viivakoodinlukija ja sormenjälkitunnistin. Näytön alta löytyy kompakti QWERTY-näppäimistö, joka antaa puhelimelle viimeisen silauksen yrityskäyttöä ajatellen.

Kooltaan laite on 129 x 60,4  x 16,5 millimetriä ja se painaa 156 grammaa. Puhelinta tullaan myymään Yhdysvalloissa Sprint-operaattorin kautta.

Lähde: Boy Genius Report

3 kommenttia

  1. Windows Mobile, yök! Vieläkin tuo 6.5 versio hengissä.

  2. Haloo, lapsukaiset,
    ette kommenteistanne päätellen ole ihan ymmärtänyt, mihin tarkoitukseen nämä tällaiset kännykät on tehty? Ne ei ole Nokioita ostaville pissiksille. Nämä on ammattilaisille, jotka tarvitsevat puhelimen, joka toimii kaikissa oloissa ja jonka tekniikan jatkuvuus on olennaista (ei 9kk elinkaarta). Tämän saman luurin sukulaisia (mm. MC75) ostavat esim. eri maiden armeijat ja sellaiset logistiikkafirmat kuin UPS ja DHL.

    Itsellä on luurin edeltäjäversio, MC35. ES400 tulee kyllä heti, kun sen saa Euroopasta ja ilman SIM-lukitusta. Hintakin on kohdallaan (n.500E-700E), ottaen huomioon, että kyseessä on IP42 suojattu ammattilaislaite. Pakkohankinta!

Kommentointi on suljettu!