Ensimmäiset iPhone 4 -testit valloittivat verkon

Amerikassa ensimmäisten asiakkaiden hyppysiin näillä hetkillä rantautuva Apple iPhone 4 on käynyt läpi useiden tunnetuiden sivustojen testipenkit. Uutuuspuhelin vaikuttaa saaneen testaajilta erittäin positiivisia kommentteja, joka lupaa hyvää Applen neljännen sukupolven iPhonelle.

New York Times kehuu arvostelussaan muun muassa uutta muotoilua. Sivuston mielestä iPhone tuntuu nyt huomattavasti aikaisempaa laadukkaammalta, kiitos vähentyneen muovisuuden.

Tunnettu gadget-blogi Engadget yltyy kehumaan iPhone 4:ää markkinoiden parhaaksi älypuhelimeksi, vaikka löytää siitä myös muutaman heikkoudenkin. Sivusto moittii puhelimen tapaa ilmoittaa saapuneista viesteistä ja muista tiedoista, sillä ne hidastavat kiireisenä aikana puhelimen käyttöä. Samalla Engadgetin toiveissa olisi nähdä widget-minisovellukset myös Applen kosketusnäyttöpuhelimessa.

Arvosteluissa esiin nousevat myös laadukas näyttö ja parantunut akun kesto. Boing Boing -verkkosivusto kirjoittaa toiminta-aikojen parantuneen selvästi aikaisemmista versioista. Samaan tulokseen on tullut myös Engadget, joka yllättyi positiivisesti akun kestosta.

Lisää Applen uutuuspuhelimesta voit lukea alta löytyvistä linkeistä:

6 kommenttia

 1. Tsekkasin noi kuvat tuolta yhdeltä saitilta missä oli noita skeittikuvia ja ku katto sitä kuvagalleriaa ni täytyy sanoa, että not bad

 2. Arvostelut todistivat sen minkä jo tiesinkin; melkoinen pettymys tämä. Kilpailijat ovat jo menneet ohi.

  1. Hyvä laite, mutta aivan liian hypetetty. Eihän tuo tuo pöytään mitään uutta, paitsi designin ja materiaalien osalta.

 3. Se on juuri näin: ei tuo mitään sen kummempaa…jää oikeasti Galaxy S:n jalkoihin…

 4. Onhan tuo laadukkaan oloine mutta eipä tuossa oikeasti ole uutta ihan liikoja. Toisaalta uutta taitaa olla enemmän kuin 3G -> 3GS.

 5. Kyllä mun mielestä on paljon parannuksia, panostettu niihin asioihin mitkä oikeesti merkkaa jokapäiväisessä käytössä. Se, että monilla muilla on samoja gigahertsejä/hyvää näyttöä ym. ollu jo jonkun aikaa niin ihmekös tuo jos muut tuo uusia luuria 5 vuodessa, ku apple yhden. Altavastaajahan apple tulee aina olemaan, mutta ei se näytä tahtia haittaavaan, toi luuri tulee todennäköisesti myymään enemmän kun tähän astiset iphonet ja on huippumenestys

  ja taas suuri määrä ihmisiä ihmettelee, että miksi iphone myy vaikka se on iha surkee 😉

  ja onhan tuossa edelleen se gyroskooppi mikä ei vielä muilta löydy, jännä nähdä mitä ohjelmoijat siitä irti saavat

  Iphonella otetut kuvat saa kehuja ympäri nettiä kuten myös luurilla kuvatut videot ja onhan se laatu kyllä hyvää (ihmiset sanoo iphonella kuvattuja videoita feikiksi, voiko sitä enää suurempaa kiitosta saada 😀

Kommentointi on suljettu!