Samsung Xcover: puhelin kovaan käyttöön 67 vuorokauden valmiusajalla

Elektroniikkavalmistaja Samsung tuo Suomen markkinoille heinäkuussa kovaan käyttöön suunnatun Xcover-puhelimen, jonka akun yhtiö lupaa kestävän valmiustilassa jopa 67 vuorokautta. Uutuuspuhelin kestää IP54-suojaluokituksen mukaisesti iskuja, pölyä ja roiskeita. Laitteen suositushinnaksi valmistaja ilmoittaa 99 euroa.

Tällä puhelimella voi puhua vaikka koko päivän putkeen ilman, että tarvitsee akusta huolehtia”, Samsungin matkapuhelimien Suomen myyntipäällikkö Mika Engblom sanoi ja jatkoi ”Työssä ja vapaalla on mukavaa, ettei tarvitse koko ajan kytätä akun palkkeja. Xcoverissa on ainutlaatuisen pitkä akunkesto, mutta myös monia muita käteviä ominaisuuksia, jotka takuulla erottavat sen kilpailijoista.

Loistelijaan valmiusajan lisäksi puhelimessa on panostettu puheaikaan. Samsung kertoo, että Xcoverilla voi puhua yhteenmenoon jopa 22 tuntia, joka on matkapuhelimelle varsin vakuuttava lukema.

Samsung Xcoverin muita ominaisuuksia ovat GSM-yhteydet, VGA-kamera, taskulamppu, FM-radio, Bluetooth ja muistikorttipaikka. Kooltaan laite on 112 x 49 x 19 millimetriä ja se painaa 115 grammaa.