Microsoft toi Windows Live Messenger -sovelluksen iPhonelle

Virallinen Windows Live Messenger -sovellus on rantautunut Applen iPhonelle. Microsoft kertoo virallisessa blogissaan sovelluksen olevan nyt saatavilla ilmaiseksi App Store -ohjelmistokaupasta.

Windows Live Messengerin iPhone-versiossa ei ole kyse pelkästään pikaviestittelystä. Sovelluksella pääsee käsiksi muun muassa ystävien tilapäivityksiin ja valokuviin, jotka on ladattu Windows Live -palveluun. Samalla käyttäjä voi myös jakaa omia ajatuksiaan, linkkejä ja kuvia Microsoftin palvelun lisäksi Facebookiin.

Itse pikaviestin sisältää kattavan määrän ominaisuuksia. Keskusteluissa on mahdollista lähettää tekstin lisäksi kuvia, hymiöitä, linkkejä ja niin sanottuja tönäisyjä. Sovellus hyödyntää Applen Push-tekniikkaa, joten uusista viesteistä saa ilmoituksen, vaikka välillä käytössä olisikin jokin toinen sovellus. Tulevaisuudessa mukaan aiotaan lisätä tuki Facebookin chat-toiminnolle.

Lähde: Engadget

1 kommentti

  1. Toi push ominaisuus toimi vaan kaiken kaikkiaan yhden päivän ja sen jälkeen on pitänyt melko hiljas eloa. Hyvä ominaisuus minusta tuossa on automaattisesti poissa tilaan siirtyminen, kun sovelluksesta poistu. Jotain negatiivistä vielä, että melko pitkään sillä kestää laitailla ja päivittää, kun sovellkuseen menee takaisin.

Kommentointi on suljettu!