Sony Ericssonin uudet kosketusnäyttöluurit videoesittelyssä

Kosketusnäyttöpuhelimet ovat vallanneet yleisen trendin mukaisesti aimo osan myös Sony Ericssonin matkapuhelinmallistosta. Yhtiö laajensi kosketusnäytöllisten puhelintensa valikoimaa 16. kesäkuuta kahdella uudella mallilla, jotka ovat Xperia X8 ja Yendo with Walkman.

Uutuuksissa on rakenteellisesti hyvin paljon samaa, mutta käytännössä kyseessä on kaksi hyvin erilaista laiteitta. Sony Ericsson Xperia X8 perustuu Androidiin ja Yendo with Walkman on varustettu yhtiön omalla mobiilialustalla, jonka käyttöliittymä on muokattu Xperia-sarjan Android-puhelimia muistuttavaksi. Xperia X8 on itse asiassa yhtiön edullisin Android-malli, sillä sen myyntihinnan kerrotaan jäävän alle 200 euron.

Molemmat malleista saapuvat myyntiin heinä-syyskuun aikana. Niin pitkään ei kuitenkaan tarvitse odottaa nähdäkseen laitteet tositoimissa. Sony Ericssonin puhelimiin erikoistunut SE-First.com on julkaissut uutuuksista lyhyet esittelyvideot, joissa paneudutaan pikaisesti rakenteeseen ja ohjelmistopuoleen.

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!