Apple: kolmessa päivässä 1,7 miljoonaa myytyä iPhone 4:sta

Neljännen sukupolven iPhonen myynti on lähtenyt käyntiin vauhdikkaasti. Apple ilmoittaa tuoreeltaan, että sen uutta iPhone 4 -puhelinta on myyty ensimmäisen kolmen päivän aikana yli 1,7 miljoonaa kappaletta. Valmistaja hehkuttaa lanseeraustaan kaikkien aikojen menestyksekkäimmäksi.

Tämä on historiamme menestynein tuotelanseeraus”, iloitsi Applen toimitusjohtaja Steve Jobs ja jatkoi ”Olemme kuitenkin pahoillamme asiakkaiden puolesta, jotka eivät saaneet puhelintaan liian vähäisen tarjonnan vuoksi.

Puhelimen loistavasta menestyksestä huolimatta on iPhone 4:stä kuulunut verkossa myös huonoja uutisia. Käyttäjät ovat raportoineet muun muassa kuuluvuusongelmista ja keltaisista pisteistä näytössä.

Applen iPhone 4:n tärkeimpiä uudistuksia ovat A4-suoritin, tuki 900 Mhz:n 3G-yhteydelle, viiden megapikselin kamera, LED-salama, 720p-videokuvaus, gyroskooppi ja 960 x 640 pikselin kosketusnäyttö.

Puhelin saapui 24. päivä kesäkuuta myyntiin Yhdysvalloissa, Iso-Britanniassa, Ranskassa, Saksassa ja Japanissa. Suomeen puhelin saapuu viimeisimmän ilmoituksen mukaan heinäkuun lopussa.

Lähde: Apple

1 kommentti

  1. Hetkinen! Sisältääkö tämä luku myös käyttöjärjestelmän päivitykset vanhoista puhelimista, kuten luin juuri erään henkilön kommentista.

Kommentointi on suljettu!