Nokialla käynnissä verkkosivuston uudistus

Vuosia suuremmilta muutoksilta välttynyt Nokian virallinen verkkosivusto kokee lähitulevaisuudessa täydellisen uudistuksen. Yhtiö on avannut osoitteeseen beta.nokia.ie testiversion tulevasta verkkosivustaan, jota käyttäjät voivat vapaasti kokeilla ennen lopullista lanseeraamista.

Uuden ja vanhan sivuston välillä on hyvin vähän yhteistä. Nokia on siirtynyt vihreästä värimaailmasta paremmin omaan brändiin sopivaan siniseen, joka yhdessä valkoisen ja harmaansävyjen kanssa luo rauhallisen ilmeen. Väriäkin sivustolta löytyy, kun siihen tutustuu hieman tarkemmin.

Mielenkiintoinen yksityiskohta Nokian uudella sivustolla on arvosteluiden kerääminen osaksi puhelinten tietoja. Tämä tuo mukaan hieman sosiaalisista palveluista tuttuja ominaisuuksia ja luo asiakkaille mahdollisuuden lukea sitoutumattomia mielipiteitä laitteista. Etusivulla Nokia näyttäisi lisäksi pyörittävän eri verkkosivustoilta kerättyjä Nokia-uutisia, joka lisää sosiaalisuutta entisestään.

Tällaiselta Nokian virallinen verkkosivusto näyttää tänään.

1 kommentti

  1. Hyvä uudistus. Tuo vihreä teema oli mielestäni tullessaan pari vuotta sitten (?) aika hirveä vanhaan verrattuna eikä se edelleenkään oikein istu silmään. Tuo näin suomalaisena liikaa mieleen VR:n sivut. Tosin molemmilla puljuilla on viime aikoina tainnut valitettavasti mennä yhtä vahvasti…

Kommentointi on suljettu!