Odotus palkittiin: HTC Hero sai Android 2.1 -päivityksen

HTC on kuukausien odottelun jälkeen julkaissut virallisen Google Android 2.1 -päivityksen Hero-puhelimelleen. Käyttäjät pääsevät nyt siis vihdoin päivittämään puhelimessaan pyörivän Android 1.5:n alustan toiseksi uusimpaan versioon, joka tuo mukanaan uusia ominaisuuksia ja takaa tuen monille sovelluksille, jotka eivät 1.5:ssä enää toimineet.

Android 2.1 -ohjelmiston pitäisi olla myös suomalaisten käyttäjien ladattavissa. Käyttäjät ovat raportoineet päivityksen saatavuudesta MobiiliBlogin kommenteissa sekä kotimaisen Matkapuhelininfo.comin keskustelupalstalla.

Päivityksen myötä puhelimeen on luvassa paljon uusia ominaisuuksia. Merkittävimpinä mainittakoon uudistunut Android Market -ohjelmistokauppa, Quick Search Box -haku, Speech to Text -toiminto ja täydellisen muutoksen kokenut albumisovellus.

4 kommenttia

  1. No ei siinä sit kauaan mennytkään. Tosin Hero tuli vaihdettua jo aika tovi sitten Nexus oneen jossa jo Android 2.2! Kauankohan kestää saada tuo Heroon?

    1. En usko, että Froyoa nähdään koskaan Herossa, ainakaan virallisesti.

  2. Ei ole tulossa Heroo Froyoa virallisesti. XDA-Developers foorumilla on jo kovaa vauhtia porttaus valmistumassa 🙂

Kommentointi on suljettu!