iPhone 4:n antenniongelma on todellinen

Uuden iPhone 4:n saavuttua markkinoille muun muassa Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa on verkko ollut pullollaan puhelimen antenniongelmia käsitteleviä uutisia. Ulkomaiset verkkosivut ovat täyttyneet aihetta käsittelevistä videoista, joita löytyy esimerkiksi Gizmodon artikkelista useita kymmeniä.

Tilanteesta ei ole saatu kunnollista selvyyttä, sillä osa käyttäjistä on arvellut ongelman liittyvän ainoastaan puhelimen tapaan näyttää kuuluvuuspalkkeja. Tällöin kyseessä voisi olla ohjelmistoon liittyvä virhe, joka kyettäisiin todennäköisesti korjaamaan seuraavassa iOS-päivityksessä.

Kyseessä ei mitä ilmeisimmin ole kuitenkaan pelkkä ohjelmistopuolen ongelma, sillä jutun lopussa nähtävässä videossa demonstroidaan hyvin sen vaikutuksia nettiselaamiseen 3G-yhteyden yli. Sivustot latautuvat normaalisti, kun iPhone 4:n vasenta alalaitaa ei peitetä. Silloin kun sormi viedään ongelmakohdan päälle, katoavat kuuluvuuspalkit yksi toisensa jälkeen ja sivuston lataaminen pysähtyy kokonaan.

Lähde: Gizmodo

3 kommenttia

  1. No miksei Apple-uskovaiset ole ylistämässä kuinka ylivertainen tuote on kyseessä??!

  2. Ihmeellistä, ettei tällaista vikaa ole huomattu ajoissa Applen testeissä.

    1. No ei se ole kovin ihmeellistä, koska toi ei ole eka kerta kun vastaavia ongelmia on iPhoneissa ollut. Jokaisen iPhonemallin kohdlla on raportoitu verkon kuuluvuusongelmia jne.

Kommentointi on suljettu!