Sonera tuo iPhone 4:n Suomeen heinäkuun lopulla

Teleyhtiö Sonera jatkaa Applen iPhone -kosketusnäyttöpuhelimen myymistä Suomessa. Operaattori ilmoittaa blogissaan tuovansa uuden iPhone 4:n Suomen markkinoille heinäkuun lopussa, jos Apple pysyy lupaamassa aikataulussaan. Hintatiedot ja tarkemman aikataulun yhtiö tulee päivittämään niiden varmistuttua www.sonera.fi/iphone -sivulle.

Viime kesästä oppineena Sonera pyrkii hoitamaan ennakkotilaukset aikaisempaa paremmin. Teleyhtiö lupaa keskittää ennakkotilaukset yhteen jonoon, jolloin asiakas voi huoletta varata puhelimen verkosta, myymälästä tai asiakaspalvelusta. Myymälöiden hyllyille Sonera aikoo toimittaa iPhone 4:ää vasta, kun toimitustilanne ja ennakkotilausten purku sen sallii.

Applen iPhone 4:n menestys maailmalla on ollut huimaa. Yhtiö kertoi myyneensä uutuutta kolmen ensimmäisen päivän aikana 1,7 miljoonaa kappaletta. Kova kysyntä voikin pahimmillaan aiheuttaa viivästyksiä muualla päin maailmaa, kuten kävi iPadin kanssa.