Samsung esitteli Amerikkaan Android-puhelimen näppäimistöllä: Epic 4G

Maailman toiseksi suurin kännykkävalmistaja Samsung on esitellyt Sprint-operaattorille huippuluokan Android 2.1 -puhelimen, josta löytyy kookkaan kosketusnäytön lisäksi fyysinen QWERTY-näppäimistö. Puhelin kuuluu Samsung Epic 4G -nimestään huolimatta korealaisvalmistajan Galaxy S -sarjaan, joka tarjoaa loistavia ominaisuuksia, nopeutta ja sisältöpohjaisia toimintoja.

Samsung Epic 4G on Sprint operaattorin toinen 4G-verkkoa tukeva puhelin. Ensimmäinen uuden verkon ominaisuuksia hyödyntävä puhelin oli HTC EVO 4G, joka esiteltiin markkinoille maaliskuussa.

Uutukaisen merkittävimpiä ominaisuuksia ovat neljän tuuman Super AMOLED -kosketusnäyttö (800 x 480), WiFi b/g/n, GPS, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, viiden megapikselin kamera, LED-salama, 720p-videokuvaus ja microSD-muistikorttipaikka. Jouhevuudesta pitää huolen yhden gigahertsin suoritin ja 512 MB:tä RAM-muistia.

Samsungilta on kovasti odotettu markkinoille QWERTY-versiota nykyisestä Galaxy S -mallista. Nyt julkaistu Epic 4G täyttää vaatimukset tarjoamalla Galaxy S:stä tutut ominaisuudet ja näppäimistön. Mielenkiintoista on nähdä, milloin vastaava puhelin julkaistaan Euroopan markkinoille.

Lähde: UnwiredView