HTC: Desire, Legend ja Wildfire päivittyvät Android 2.2:een Q3:n alussa

Ennakoidusti Googlen Nexus One päivittyi ensimmäisenä puhelimena Android-alustan 2.2-versioon. Hyviä uutisia on luvassa myös HTC:n uusimpien Android-puhelinten omistajille, sillä taiwanilaisvalmistaja lupaa päivittävänsä Desire-, Legend– ja Wildfire-mallinsa Froyolla kolmannen vuosineljänneksen alkupuolella.

HTC:n lausunnon perusteella kolmikon voidaan odottaa siirtyvän Android 2.2 -kerhoon vielä kesän aikana. Kolmas vuosineljännes kestää heinäkuun alusta syyskuun loppuun.

Puhelimet edustavat valmistajan tuoreinta Android-linjaa. Mallistossa Wildfire sijoittuu ominaisuuksiltaan alimmas, keskellä on Legend ja lippulaivana tunnetaan Desire, joka vastaa ominaisuuksiltaan pitkälti Nexus Onea. Kolmikkoa yhdistää Sense-käyttöliittymä, joka integroi Androidin tiiviimmin osaksi sosiaalisia palveluita.

Lähde: Engadget

5 kommenttia

 1. Vaikuttaisi siis, että Htc on parantanut päivitystahtia, Herollehan 2.1 päivitystä sai odotella huomattavasti pidempään. 🙂

  1. No ei ole tuo HTC:n tahti vieläkään ihan älyttömän huima, jos nyt alkaa olla joulukuu ja suomenkielisiä uutisia Android 2.3 tulee jo lehdistäkin ..

   Jatkamme odottelua!

 2. onkohan desireen tulossa se hd-kuvaus mihin pitäs olla raudan puolesta mahdollisuus

 3. Toivottavasti wildfire videokuvaus paranis (y) Mut miten tää päivitys homma oikei ntoimii suomes?

  1. Liekköhän Wildfiressä tarpeeksi ”paukkuja” kovin huikeaan videokuvaukseen. Pientä paranemista laatuun varmaan voi tulla, mutta taitaa tulla kuitenkin raudan rajat vastaan.

   Päivitys tapahtuu ainakin Desiressä FOTAna, eli puhelin ilmoittaa kun päivitys tulee (jos on asetuksista annettu lupa) ja se asentuu sitten kun sen laittaa asentumaan. Eli ei tarvii kytkee tietokoneeseen kiinni, vaan voi esim. WiFi-yhteyden kautta päivittää.

Kommentointi on suljettu!