MobiiliBlogin videotestissä Samsung Wave: osa 1

Samsung Wave ei kuulu välttämättä edistyneempien matkapuhelinkäyttäjien toivelistojen kärkipäähän bada-alustastaan johtuen. Tämä on ymmärrettävää, sillä uuden alustan softatarjonta ei yllä alussa mitenkään esimerkiksi Androidin tasolle. Kiinnostusta laite joka tapauksessa herättää, harkitsipa sen ostoa tai ei, joten on aiheellista katsoa, mistä markkinoiden ensimmäisessä bada-puhelimessa on kyse.

Videosarjan ensimmäisessä osassa keskitytään laitteen rakenteeseen ja kerrataan hieman Waven ominaisuuksia. Kokovertailua tehdään muun muassa Applen iPhone 3G:hen.

Pidemmittä puheitta itse videoon.

5 kommenttia

  1. Milla tai siis Erkki2 vai mikä se oli puhelinvertailussa, sun ei tarvii jokaista uutista käydä kommentoimassa. Varsinkin kun ei ole mitään järkevää sanottavaa.

    Android olisi tässä ollut jees ja mieluiten 2.2 versio. Muuten vaikuttaa kohtalaisen mielenkiintoselta puhelimelta.

  2. Ainut mikä pisti silmään kun kokeilin puhelinta kaupassa on, että se on osittain melko hidas.

    Tosi kiva näyttö muuten, sille ++++.

  3. Hauskaahan tässä on se, että kun Wavella tulee tälle sivulle, niin huomaa, että laite ei tue ao. videota.:) Eli jäi arvostelu tästä laitteesta laitteella itsellään (firmware) näkemättä. Käyttööni sopivana edullisena luurina Wave 5800:aa kyllä suosittelen: peruspuhelin kuva- ja videotallentimena edullisesti.

Kommentointi on suljettu!