Cisco tuo markkinoille bisneskäyttäjille suunnatun Android-tabletin

Verkkolaitteistaan tunnettu Cisco lanseeraa markkinoille Google Android -pohjaisen tablet-tietokoneen, joka on suunnattu erityisesti bisneskäyttöön. Uutuus tunnetaan nimellä Cisco Cius ja sitä markkinoidaan mobiilina yhteistyön mahdollistavana laitteena, joka auttaa työntekijöitä pysymään ajan tasalla ja lisäämään tuottavuutta.

Cisco kertoo rakentaneensa Cius-tabletin kuuden avaintekijän ympärille: liikkuvuus, HD-video, virtualisointi, yhteistyö, Android ja käyttökokemus. Laite on varustettu kattavalla ohjelmistopaketilla, joiden avulla onnistuu muun muassa usean henkilön videoneuvottelut.

Uutukainen on erittäin mielenkiintoinen myös teknisesti. Sen yhteyspuolelta löytyy 3G, WiFi n-standardin tuella ja tuore Bluetooth 3.0 -tiedonsiirtotekniikka. Muita ominaisuuksia ovat ainakin seitsemän tuuman kosketusnäyttö, kahdeksan tunnin toiminta-aika, tuki 720p-tason videomateriaalille ja etupaneelin kamera.

Ciscon tabletin saatavuus- ja hintatiedot tarkentuvat myöhemmin.

Lähteet: Boy Genius Report & Cisco

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!