LG: Android-tabletti markkinoille vuoden lopulla

Samsung ei ole ainoa korealaisjätti, joka halajaa tablet-markkinoille. Maailman kolmanneksi suurin matkapuhelinvalmistaja LG on kertonut virallisesti työstävänsä Google Android -alustaan pohjautuvaa tablet-tietokonetta.

LG ei paljasta tulevasta laitteestaan mitään konkreettista, mutta vihjaa sen eroavan markkinoiden nykyisestä tarjonnasta muun muassa ominaisuuksiltaan. Lausunnollaan yhtiö voi tarkoittaa esimerkiksi uudenlaista käyttöliittymää tai tehokkaampaa rautaa. Epäselvää on myös se, mikä Android-versio tabletissa tulee pyörimään.

Toinen korealaisvalmistaja Samsung ei ole vielä virallisesti kertonut omasta tabletistaan, vaikka ensimmäiset kuvat siitä verkkoon vuotivat jo kesäkuun alussa. Tietojen mukaan Samsung työstää markkinoille useampaa Android-pohjaista tablettia, jotka saapuisivat myyntiin kuluvan vuoden aikana.

LG aikoo tuoda oman kosketusnäyttölaitteensa kauppoihin vuoden 2010 viimeisellä neljänneksellä.

Lähde: Engadget

1 kommentti

  1. Applella on kyllä vahva vaikutus tällä hetkellä. Ipad on selkeästi uusi standardi myös tablettien muotoilussa. Itse kyllä kaipaisin vähän kekseliäisyyttä myös muilta valmistajilta.

Kommentointi on suljettu!