Video: Adobe esittelee Flash-sisältöä Motorola Droid X -puhelimella

Ohjelmistotalo Adobe toi kesäkuussa täydellisen Flash 10.1 -tuen Android-mobiilialustalle. Googlen järjestelmä on ensimmäinen mobiilialusta, jonka käyttäjät pääsevät nauttimaan monipuolisesti Flash-sisällöstä puhelimellaan. Toki tämä vaatii kännykän tehokkaalla suorittimella ja uudella Android 2.2 -versiolla.

Adobe on esitellyt Flash 10.1:n toimivuutta toistuvasti Android-alustalla, mutta tuolloin kyseessä on ollut beta-asteella oleva tuki. Nyt kun testivaiheesta on päästy lopulliseen tuotteeseen on hyvä aika katsoa Adoben uusi esittelyvideo, jossa käsittelyssä on Yhdysvalloissa myytävä Motorola Droid X ja verkosta löytyvä mobiililaitteille optimoitu Flash-sisältö.

Google Androidin ohella Flash 10.1 on odotettavissa myös BlackBerry-, webOS-, Windows Phone-, LiMo-, MeeGo– ja Symbian-alustoille.

Lähde: MobileCrunch

1 kommentti

  1. Pystyyköhän noista flash peleistä tekemään pikakuvakkeita kotinäkymään? , yllätyksekseni tällainen ominaisuus löytyi netistä löytyvästä html5 pelistä, Jos vaan html5 pelit alkavat yleistyä niin on hienoa, että voi kerätä kiinnostavimmat yhteen kansioon, eikä tarvi aina avata selainta vaan voi suoraan siirtyä peliin

Kommentointi on suljettu!