MobiiliBlogin videotestissä Samsung Wave: osa 2

Samsung Wave -videosarjamme jatkuu luvatusti toisella osalla, jonka pääpaino on TouchWiz 3.0 -käyttöliittymässä. Jos ensimmäinen jakso pääsi vilahtamaan ohi, kannattaa se käydä katsastamassa täältä.

Korealaisvalmistajan TouchWiz on käyttöympäristönä tuttu useista yhtiön puhelimista. Käyttöliittymän uusin versio on kuitenkin vielä melkoinen harvinaisuus, mutta Waven lisäksi siitä pääsee nauttimaan ainakin Android-pohjaisessa Galaxy S -puhelimessa.

Wavessa TouchWiz 3.0 tarjoaa muun muassa kymmenestä näkymästä koostuvan työpöydän, jota voi muokata widget-minisovelluksilla. Tilaa on näin ollen kiitettävästi ja itselleen tärkeimmät tiedot saa työpöydälle varmastikin mahtumaan. Käydäänpä videossa läpi myös päävalikon muokkausta, virtuaalinäppäimistöä sekä testataan käyttöliittymän yleistä nopeutta.

1 kommentti

Kommentointi on suljettu!