Motorolalta näppäimistöllinen Android-puhelin kompaktissa koossa: Charm

Motorola laajentaa Android-puhelintensa valikoimaa Yhdysvalloissa uudella Charm-mallilla. Puhelin tuodaan myyntiin kesän aikana yksinoikeudella T-Mobile-operaattorin kautta.

Amerikkalaisvalmistajan uutukainen keskittyy eritoten sosiaalisiin palveluihin, joista tuettuina ovat muun muassa Facebook, MySpace ja Twitter. Uudistunut MOTOBLUR-käyttöliittymä tarjoaa entistä paremman mahdollisuuden yhteystietojen, viestien ja kuvien hallintaan sosiaalisista palveluista. Käyttöliittymän alta löytyy Android 2.1 -alusta.

Puhelimen mielenkiintoisimpien toimintojen joukkoon kuuluu yhtiön BACKTRACK-nimellä kulkeva tekniikka. Se on laitteen taakse sijoitettu kosketuslevy, joka helpottaa navigointia. Sen ansiosta esimerkiksi verkkosivustojen selaamisen kehutaan olevan aikaisempaa miellyttävämpää.

Motorola Charmin muita ominaisuuksia ovat 2,8 tuuman kosketusnäyttö, WiFi, Bluetooth, GPS, microSD-muistikorttipaikka, kolmen megapikselin kamera ja QWERTY-näppäimistö. Lisäksi puhelimessa on taustamelunpoisto, nipistyszoomaus ja KODAK PERFECT TOUCH -teknologia, jonka kehutaan mahdollistavan parempilaatuiset kuvat.

Yhtiö ei kertonut mitään puhelimen mahdollisesta rantautumisesta Eurooppaan.

Lähde: Motorola

2 kommenttia

  1. Liian pieni näyttö, ei innosta ainakaan vapaa-ajan käyttöön. Muotoilusta tulee mieleen Nokian E-sarjan luurit.

    1. Tarkoitettu kuitenkin todennäköisesti nuoremmille ihmisille, koska löytyy sosiaalisiin medioihin keskittynyt Motoblur.

Kommentointi on suljettu!