Apple järjestää iPhone 4 -puhelinta käsittelevän lehdistötilaisuuden huomenna

Kutsuuko Apple kuuluvuusongelmista kärsivät iPhone 4– puhelimet takaisin? Niin tai näin, uskotaan huomisen lehdistötilaisuuden liittyvän uutuuspuhelimessa esiintyviin antenniongelmiin, joista hyvän demonstraation antaa aikaisemmin uutisoimamme video.

Valmistaja ei tavoilleen uskollisesti paljasta valikoiduille henkilöille lähettämässään kutsussaan tarkkoja tietoja tilaisuuden aihepiiristä. Sen verran tiedetään, että se liikkuu iPhone 4:n ympärillä.

Apple on aikaisemmin kommentoinut kuuluvuusongelmia virallisella lehdistötiedotteella, jossa kerrottiin ongelmaa paikkaavasta ohjelmistopäivityksestä. Sen myötä puhelimen luvataan näyttävän kuuluvuuspalkit nykyistä realistisemmin. Applen mukaan iPhone 4 antaa ajoittain liian positiivisen kuvan kuuluvuudesta, vaikka kenttä olisi todellisuudessa heikompi.

Mahdolliset takaisinkutsut tai muut jatkotoimenpiteet voivat viivästyttää puhelimen saapumisen Suomen markkinoille. Nykyisen aikataulun mukaan se saapuu Pohjolaan heinäkuun lopussa.

Lähde: Mac Rumors

13 kommenttia

 1. Mitäköhän sontaa tällä kertaa tulee ulos?

  1. Toivottavasti jotai sellasta, että uskaltaa heti laittaa luurin tilaukseen, kun soneralta niitä alkaa saamaan

 2. Ei jaksa innostua, olen jo tyytyväinen 3Gs:n.

 3. Laitan kyllä oman iPhone 4:n ostoon heti kun sen vaan saa Italiasta. 😉

  1. Noi ::jake::, :jake: ja jake2 on kaikki mun. Ihmettelin vain kun tuli teksti ”your message is waiting for moderation”, mitä ei muistaakseni aikasemmin ollu. Ajattelin et noi puolipisteetkö sen tekee..testing 1,2,3

   1. Lähetitkö kommenttisi mahdollisesti eri koneelta? Jos kyseisestä ip-osoitteesta ei ole aiemmin hyväksytty yhtään kommenttia, niin tulee se ylläpidon tarkastettavaksi. Sen jälkeen kommentit eivät vaadi hyväksyntää. 🙂 Toivottavasti ei ollut liian monimutkaisesti selitetty. 😀

   2. Juu tämä on yliopiston koneelta. Tuo moderointiviesti on tullut jo monta kertaa. IP-osoite ei näköjään ole pysyvä

  1. Vielä kun saisivat portfolionsa parempaan kuntoon. Eli MeeGo-puhelinta kehiin! 🙂

   Olen kyllä varovaisen kiinnostunut N8:kin, että ei sen puoleen. Olisi vain mukava päästä käpistelemään. Suht vähän kun on kuitenkin videoidda tullut esille.

Kommentointi on suljettu!