Apple julkaisi iPhone 4:n kuuluvuusongelmiin tarttuvan iOS 4.0.1 -päivityksen

Amerikkalaisvalmistaja Apple on julkaissut lupaamansa ohjelmistopäivityksen, joka tarttuu erityisesti iPhone 4 -puhelimessa raportoituihin kuuluvuusongelmiin. Uutuusmallin lisäksi iOS 4.0.1 -ohjelmisto on ladattavissa iPhone 3G– ja iPhone 3GS -puhelimiin.

Nyt julkaistun ohjelmiston ainoa tarkoitus on parantaa kuuluvuuspykäliin liittyvää laskentakaavaa. Applen mukaan erityisesti iPhone 4 on tähän asti saattanut antaa tietyissä tilanteissa verkkosignaalin voimakkuudesta todellisuutta positiivisemman kuvan. Tämän vuoksi käden asettaminen antennin päälle on aiheuttanut tavanomaista suuremman pudotuksen kuuluvuuspalkeissa, kerrottiin yhtiöstä.

Applen iOS 4 -päivitys on ladattavissa puhelimiin iTunes-sovelluksen kautta.

4 kommenttia

 1. Täysin naurettavaa. Selkeää suunnitteluvirhettä raudassa ei korjata jollain softapäivityksellä. Se ei ole mikään ratkasu, että ohjelmallisesti piilotetaan se ongelma ja teeskennellään kuin vika olisikin itse verkon kuuluvuudessa.

 2. Hehheh 😀

  http://www.digitoday.fi/mobiili/2010/07/15/applen-paivitys-ei-korjaa-iphone-4n-antennia/20109829/66?offset=80#comments

  Eipä kyllä yllätä lainkaan, raudassa olevaa suunnittelumokaa ei korjata jollain softapäivityksellä. Itseasiassa Apple sai tuolla käyttispäivityksellä tilanteen näyttämään vain surkuhupaislta:

  > Cnet-lehden testin mukaan päivitys tosiaan vaikutti puhelimen verkon
  > voimakkuutta kuvaavien palkkien toimintaan. Aiemmin puhelimen
  > verkkopalkit katosivat aiemmin kokonaan ennen puhelun katkeamista,
  > mutta päivityksen jälkeen puhelu katkeaa jo kahden palkin näkyessä.

Kommentointi on suljettu!