Nokia C6:n sisarmalli vuoti verkkoon: C6-01

Suomalainen matkapuhelinvalmistaja Nokia on tuomassa markkinoille huhtikuussa julkaistusta C6:sta sisarmallin, joka keskittyy tarjoamaan parempia kuvausominaisuuksia. Puhelin vuodettiin verkkoon Nokian virallisen hollanninkielisen sivuston kautta, joten sen julkistaminen ei lienee enää kovinkaan kaukana.

Nokia C6-01:n keskeisimmät parannukset C6:een nähden löytyvät kamerasta. Viiden megapikselin kamera on korvattu kahdeksan megapikselin kuvausvälineellä, jota täydentämässä on LED-kaksoissalama. Muutoksia on kokenut myös takakuoren design, vaikka muutoin C6-01 ja C6 noudattelevat ulkoisesti samaa linjaa.

Puhelimen muita ominaisuuksia ovat muun muassa 3,2 tuuman kosketusnäyttö, WiFi, microSD-muistikorttipaikka ja Symbian^1-alusta. Laite saapuu markkinoille mustana ja valkoisena 280 euron verottomaan hintaan.

Lähde: GSMArena

12 kommenttia

 1. Hoh-hoijaa, Nokia se vain jaksaa syyttää samantapaisia puhelimia markkinoille, vaikka heidän olisi järkevämpää karsia tuotevalikoimaansa mallien osalta.

  1. No hoh-hoijaa, P.V se vaan jatkaa noita täysin typeriä ja turhjanpäiväsiä kommenttejaan.

   Kunj sulla kerran ei ole ikinä mitään järkevää sanottavaa niin voiitko olla ihan hiljaa?

   1. Ihan mukava nähdä, että C-sarjan älypuhelimiinkin tarjotaan QWERTY::llä varustettuja malleja. Ylipäätänsä on hyvä, että Nokia tarjoaa riittäväti valinnanvaraa käyttäjille, koska eri ihmiset kaipaa eri ominaisuuksia. Toinen esuim haluaa vain kosketusnäytöllisen luurin, toinen taas haluaa fyysisen näppiksen, osalle kamera on tärkeä osalle ei jne. Ihmisillä on erilaiset taropeet ja erilaiset mieltymykset, siksi on hyvä että valinnan varaa on.

 2. Mielestäni C6 on varsin jänskän oloinen laite. Mieleen tulee 5800XM fyysisellä näppiksellä. Fyysinen näppäimistö olisi kruunannut meikäläiselle 5800:n täydelliseksi laitteeksi. (No, onneksi siitä silloin puuttui näppis, muuten en olisi löytänyt N900:ta :>)

  Tämä Nokian rinnakkaislaiteversioiden pakertaminen ei kuitenkaan oikein vaikuta… Äänestäisin että Nokia unohtaa ”C6-00”:n ja julkaisee vain tämän version.

 3. Haittais varmaan C6-00 myyntiä mikäli se joskus tulee myyntiin, piti tulla toisella neljänneksellä vaan kolmas neljännes on menossa eikä vieläkään tunnu olevan selvillä milloin tulee.

  1. Joo, tänään oli mustaa hetken saatavilla mutta valkoisesta ei ole tunnu olevan siellä on toimituksen kohdalla loppu heinäkuu ja sehän on aika lähellä…

 4. Kertokaa vain se tieto, milloin C6 tulee myyntiin. Päivämäärä, kiitos 🙂

  1. Samaa mieltä, olis hyvä saada päivämäärä eikä epämääräisiä muuttuvia tietoja, odotellut toukokuusta asti valkeaa C6 😀

   1. Siis eikö tuo Nokian Online Kaupassa oleva C6 ole hakemanne C6?

    Näköjään se on sieltä nyt ”tilapäisesti loppunut”. Päivällä oli vielä saldona ”Varastossa”… mystistä. 😀

 5. On se sama C6 MUSTANA mitä on ollut saatavilla hetkittäin parin päivän ajan vaan valkeaa ei ole ollut saatavilla tai sitten olen missannut sen 🙂

Kommentointi on suljettu!