HTC: ei tablettia markkinoille lähitulevaisuudessa

Taiwanilaisella HTC:llä ei ole aikaisemmista huhuista huolimatta suunnitelmia tuoda lähitulevaisuudessa markkinoille omaa tablet-tietokonetta. Asiasta kertoi yhtiön PR-johtaja Eric Lin, joka kuitenkin myönsi yhtiön tarkkailevan markkinatilannetta jatkuvasti.

HTC ei halua Linin mukaan tuoda markkinoille vain yhtä tablettia muiden joukkoon. Valmistajan tavoitteena on kehittää laite, joka on miellyttävä käyttää ja sisältää jotain ainutlaatuista. Sitä ennen yhtiö ei halua lähteä mukaan tablet-markkinoille, vaikka useat sen kilpailijoista ovat kyseisen tien valinneetkin.

Matkapuhelinvalmistajista LG on jo vahvistanut tuovansa myyntiin Android-pohjaisen tabletin ennen vuoden loppua. Samaa voidaan odottaa myös Samsungilta, jonka Android-tablet vuoti verkkoon reilu kuukausi sitten.

Lähde: Boy Genius Report

2 kommenttia

  1. Sinänsä aika omituinen päätös. HTC olisi hyvinkin voinut tehdä todella kiinnostavan tabletin. Esim. Android pohjalle ja päälle Senseä sopivasti ”viriteltynä”.

    Toisaalta, voi olla jopa ihan hyväkin, jos kaikki mahdolliset valmistajat eivät tunge tablettimarkkinoita turhan täyteen. Pakko kyllä myöntää, että olisi _todella_ kiintoisaa, jos Nokia tekisi tablet-tietokoneen! Vaikka MeeGolla varustettuna. Sopisi Nokian tuoteportfolioonkin hyvin, kun jo nyt kuuluu sekä kännyköitä että miniläppäri. Vai pitääkö Nokian odottaa taas vuosi-pari, ennen kuin uskaltautuvat mukaan?

    1. Henkilökohtasesti pidän kohtuullisen uskottavana sitä, että jossain vaiheessa Nokia julkasee tablet-koneen. Nokia on jo vuosia kehitellyt Maemo-pohjaisia nettitablettejaan, joten minusta on vain ajan kysymys koska Nokialta tulee suurinäyttöinen MeeGo-tabletkone. Nokia julkaisi oman miniläppärinsä jo, ja sekin antaa sen kuvan, että Nokialla on kiinniostusta muihinkin mobiililaitteisiin kuin vain älypuhelimiin. MeeGo on myös suunniteltu alustaksi, jota tyullaan käyttämään hyvinkin monenlaisissa laitteissa, joten on uskottavaa että Nokia pyrkii ottamaan osansa markkinoista.

Kommentointi on suljettu!