Windows Phone Live on kattava synkronointipalvelu WP7-puhelimille

Microsoft tarjoaa Windows Phone 7 -puhelimiin kattavan synkronointipalvelun, joka on käyttäjille täysin ilmainen. Palvelu tunnetaan nimellä Windows Phone Live ja se tulee eittämättä olemaan eräs järjestelmän merkittävistä kilpailuvalteista, sillä useilla muilla mobiilialustoilla vastaavista ominaisuuksista joutuu yleensä maksamaan ylimääräistä.

Ohjelmistojätin virallisessa blogissa kerrotaan, että palveluun kuuluu osana 25 gigatavun SkyDrive-verkkolevy. Sen myötä käyttäjät voivat ladata verkkoon esimerkiksi kuvia ja asiakirjoja sekä jakaa ne haluamiensa henkilöiden kanssa.

Toinen tärkeä ominaisuus Windows Phone Livessä on synkronointi. Ominaisuuden ansiosta puhelimen tiedot kuten kalenterimerkinnät, yhteystiedot ja muistiinpanot löytyvät suoraan verkosta. Niinpä niitä voi käsitellä omalta kotikoneelta.

Kolmas merkittävä toiminto on mobiilimarkkinoilla yleistyvä puhelimen etäpaikantaminen. Microsoftin palvelu sisältää Find My Phone -ominaisuuden, jolla varastetun puhelimen voi paikantaa. Lisäksi sen avulla voi lukita ja pyyhkiä puhelimen sekä soittaa siihen.

Lähde: Engadget

1 kommentti

  1. Korjaus: ei tarvitse muillakaan alustoilla maksaa synkasta ylimääräistä.
    Korjauksen korjaus: Saa maksaa, jos haluaa, mutta ei ole pakko.

    Kaikkineen tuo ominaisuuslista on ”catch-up” sen suhteen mitä gLuuri ja iLuuri tekevät nyt ja joka on ollut arkipäivää monilla Sympparin kanssa 5+ vuotta.
    Parempi myöhään kuin…

Kommentointi on suljettu!