Tietoja HTC Desire HD:stä levisi verkkoon

HTC Desire

Elektroniikkajätti HTC suunnittelee tuoreimpien huhujen mukaan markkinoille päivitettyä versiota Desire-puhelimestaan. Tuleva malli tunnetaan koodinimellä HTC Ace, mutta arveluiden mukaan sen lopulliseksi myyntinimeksi saattaisi muodostua HTC Desire HD.

Puhelimesta ei ole vuotanut verkkoon vielä kuvia. Sen ominaisuuksista tiedetään joka tapauksessa yksityiskohtia. Mukana pitäisi olla ainakin 4,3 tuuman WVGA-kosketusnäyttö, kahdeksan megapikselin kamera, 720p-videokuvaus, neljä gigatavua sisäistä tallennustilaa ja yhden gigahertsin Snapdragon-suoritin. Käyttöjärjestelmänä toimisi Androidin uusi 2.2-versio.

Huhut vihjaavat myös yhtenäisestä alumiinisesta rakenteesta, joka takaisi Desire HD:lle laadukkaan olemuksen. Kyseistä ratkaisua on käytetty jo Legend-mallissa, jonka runko on valmistettu yhdestä alumiinisesta osasta.

Uutukaisen odotetaan saapuvan markkinoille lokakuussa.

Lähde: Engadget

8 kommenttia

 1. Miksi noin vähän sisäistä tallennustilaa 🙁 Entä missä fyysinen qwerty? Melko Nokiamaista touhua tehdä uutta puhelinta lähes olemattomilla muutoksilla edeltäjäänsä nähden 🙁

 2. @Irekkeri:
  Eiköhän tämä ole HD2n seuraaja. Sisäinen tila riittää hyvin, kun ympätään muistikortti päälle.

  1. En menisi vannomaan tilan riittävyyttä. Itsellä N900+16 gigan muistikortti. Sen verran tavaraa löytyy, että 20 gigaa ei riitä.

   1. Tuskin puhelimen tarkoituksena onkaan se, että sinne tungetaan jokainen levy jonka omistat ja leffoja päälle! Muutama kymmenen biisiä niin sillä pärjäisi jo vaikka maailmanympärys-matkan.

 3. Itse olen mukavasti Desirellä pärjännyt 16GB kortin kanssa. Ja puhelimessa ei ole kuin puoli gigaa sisäistä muistia, josta 150MB käytettävissä, jossa kaikki ohjelmat.

 4. @jony:
  eiköhän odoteta ensin HTCltä virallinen lausunto ja kuvat, että ko. laite on edes tulossa 🙂

 5. Mmm.. Android 2.2 tulee alkuperäiseen Desireen syyskuussa ja gigan Snapdragon sekä 720p-kuvaus/toisto siinä jo on.

  En ihan ton perusteella tätä HD:ta ostais.. mutta onhan tässä se hyvä puoli että alkuperäisen Desiren hinta sen kuin laskee minua varten \o/.

Kommentointi on suljettu!