Video: RIM demoaa jälleen tulevaa BlackBerry 6 -alustaa

Kanadalainen RIM ei ole suuri puheenaihe Suomessa, mutta kyseessä on kuitenkin eräs maailman tärkeimpien älypuhelinvalmistajien joukkoon lukeutuva yhtiö. Kanadalaisvalmistajan tuotteet ovat kovassa huudossa erityisesti Yhdysvalloissa, jossa se pitää kirkkaasti hallussaan suurimman älypuhelinvalmistajan titteliä.

RIM:n oma mobiilialusta on parhaillaan kokemassa suuren muutoksen, kun valmistaja on tuomassa markkinoille kuutosversion BlackBerry OS -järjestelmästään. Tarkalleen uuden alustan saapumisajankohtaa ei vielä tiedetä, mutta se tapahtunee joka tapauksessa kuluvan vuoden aikana.

Pari kuukautta sitten RIM julkaisi ensimmäisen virallisen esittelyvideon tulevasta BlackBerry 6 -alustasta, jonka vauhdikkaassa menossa itse ominaisuudet jäivät aavistuksen varjoon. Nyt julkaistu toinen video tarjoaa rauhallisempaa menoa ja antaa paremman käsityksen alustan toiminnoista. Sosiaaliset palvelut kuten Twitter ja Facebook näyttäisivät ainakin olevan BlackBerry 6:ssa keskeisessä roolissa.

Lähde: Boy Genius Report

4 kommenttia

  1. Tuo näyttää kyllä hyvältä. Varsinkin kun miettii että RIMin puhelimet ovat lähinnä bisneskapuloita, jolloin tälläinen hillitty olemus sopii. Samalla se on kuitenkin tarpeeksi mielenkiintoinen että tavallinen käyttäjä katselee sitä.

    Voisi Symppari ottaa tästä osviittaa tuleviin julkaisuihin. Kuitenkin käyttikset ajavat samanlaista toimivaa tyylikkyyttä.

  2. Ihan tyylikkään näiköinen kyllä. Siitä vaan kopsaamaan Nokiakin parhaat palat.

  3. Mitähän kommentit ois ollu jos käyttiksen nimi ois ollu Symbian… 😀

Kommentointi on suljettu!