Valkoisen iPhone 4:n saapuminen lykkääntyy jälleen

Valkoiseen iPhone 4 -puhelimeen ihastuneet joutuvat kokemaan karvaan pettymyksen, sillä Apple on joutunut jälleen lykkäämään sen saapumista markkinoille. Yhtiön tiedotteen mukaan valkoinen malli nähdään kaupoissa myöhemmin tänä vuonna, vaikka vielä hetki sitten sen piti saapua markkinoille heinäkuun lopussa. Tarkempaa ajankohtaa Apple ei suostu enää antamaan, sillä kyseessä on jo toinen lykkäys.

Myöhästyminen johtuu Applen mukaan siitä, että valkoinen iPhone 4 on osoittautunut odotettua haasteellisemmaksi valmistaa. Tästä johtuen sitä ei tulla näkemään markkinoilla lähiaikoina.

Suomeen iPhone 4:n pitäisi rantautua 30. heinäkuuta. Saataville tulee musta malli 16 ja 32 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varustettuna.

Lähde: Engadget

5 kommenttia

 1. ”Applen mukaan valkoinen iPhone 4 on osoittautunut odotettua haasteellisemmaksi valmistaa”

  Eri maalipurkin käyttöhän on kovin haasteellista… Ei ne sen vaikeempia oo valmistaa kuin mustatkaan.

  Taitaa olla kyse siitä, että valkoisia puhelimia ei haluta päästää markkinoille ennen kuin niiden antenniongelmalle on tehty jotain. Tämä sinänsä on tietenkin kuluttajankin kannalta ihan fiksua.

  1. Eiköhän valmistaja tiedä hieman sinua paremmin, mikä on vaikeaa ja mikä ei. Vai työskenteletkö kenties tehtaalla?

   1. Valkoisia tuotteita on ko. valmistaja osannut kyllä jo tehdä vuosia. Jos Apple ilmoittaisi, että lykkäys johtuu antennin toimimattomuudesta, joutuisi se myös myöntämään, että se(kin) on työntänyt markkinoille pahasti keskeneräistä tuotetta (sen sijaan, että väittää ko. vian olevan kaikkien puhelinten ominaisuus). Helpompi sanoa, että lykkäys johtuu väristä.

  2. Mikäli et sattunut tietämään, etu- ja takaosat ovat lasia, joten värjäys joudutaan tekemään jollain muulla kuin maalilla. Voi ihan hyvin olla, että lasin värjäyksessä käytettyä materiaalia onkin ollut vaikeampaa saada tai se ei olekaan esim. sopinut niin hyvin linjastolla käytössä oleviin laitteisiin tai vastaavaa.

 2. jakella on varmaan itellä musta iPhone 4 ja syvällä sisimmässään tietää, että valkoinen iPhone 4 saattaa oikeasti toimiakkin.

Kommentointi on suljettu!