Microsoftilla valmistajien laaja tuki Windows Phone 7 -alustalle

Ohjelmistoyhtiö Microsoft on kyennyt haalimaan laajan kaartin matkapuhelinvalmistajia tulevan Windows Phone 7 -alustan taakse. Yhtiö vahvistaa, että kuluvan vuoden lopulla Windows Phone 7 -puhelimia voidaan odottaa ainakin Delliltä, Asusilta, LG:ltä, HTC:ltä ja Samsungilta.

Microsoft ei suostu edelleenkään kertomaan seuraavan sukupolven mobiilialustansa tarkkaa julkaisupäivämäärää. Siihen pohjautuvia puhelimia luvataan kuitenkin löytyvän alan liikkeistä joulun alla, joka on Yhdysvalloissa myynnillisesti erittäin tärkeä sesonki.

Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa alustaa ei tulla sitomaan yhden operaattorin alle. Yhtiön tavoitteena on levittää Windows Phone 7 mahdollisimman laajalle. Kyseisellä taktiikalla Microsoft uskoo saavuttavansa parhaan mahdollisen tuloksen.

Microsoft toivoo uutuusalustansa nousevan nopeasti neljän suurimman joukkoon.

Lähde: pocket-lint

2 kommenttia

  1. Niin kovia pelureita on kentällä, että tuskinpa Win-puhelinten laskevaa markkinaosuutta saadaan nousuun ja Microsoftin investoinnit valuvat hukkaan.

  2. No ei pidä unohtaa Jenkkimarkkinoiden luonnetta: siellä jos missä suositaan kotimaista.

    Sitäpaitsi WP7 tarjoilee kyllä tietylle käyttäjäryhmälle jotain melko erikoista. Veikkaan että WP7 tulee menestymään keskiluokan feature-phone tasoisissa laitteissa.

Kommentointi on suljettu!