Skypen iPhone-versio päivittyi iOS 4 -aikaan, ei aikeita rahastaa 3G-puheluista

Skype on tuonut saataville suositusta Internet-puheluihin keskittyvästä sovelluksestaan uuden version Applen iPhonelle. Kyseessä on tärkeä päivitys, jonka myötä Skype siirtyy hyödyntämään Applen iOS 4 -alustassa esittelemiä uudistuksia, kuten moniajoa.

Uuden version myötä käyttäjä voi vastaanottaa puheluita niin sanotusti taustalla. Aikaisemmin sovelluksen käyttöä rajoitti se, että puhelut tulivat läpi ainoastaan, jos Skype oli aktiivisena. Moniajon ansiosta käyttäjä voi rauhassa touhuta puhelimellaan muuta ja vastata puheluihin niiden saapuessa.

Skype on lisännyt sovellukseensa myös tuen iPhone 4:n Retina Display -näytölle. Tämä tarkoittaa päivitettyjä grafiikoita, jotka on sovitettu neljännen sukupolven iPhonen korkearesoluutioiselle näytölle.

Toukokuussa iPhonen Skypeen lisätyt 3G-puhelut eivät muutu alkuperäisten suunnitelmien mukaisesti maksullisiksi. Yhtiö ilmoittaa, että 3G:n kautta tehtävät Skype-puhelut pysyvät jatkossakin maksuttomina. Tämä lienee erittäin iloinen uutinen sovelluksen aktiivikäyttäjille.

Sovellus on ladattavissa tuttuun tapaan App Store -ohjelmistokaupasta.

Lähde: Engadget

1 kommentti

  1. Nähtyhän se on, että useimmiten jos ihmiset totuttaa ilmaiseen palveluun ja myöhemmin rupeaa pyytämään siitä rahaa antamatta kuitenkaan mitään ekstra bonaria, niin tilalle sikiää toinen identtinen palvelu joka on ilmainen.

    Perinteinen netti-ilmiö 🙂 Heti kun hyvästä ohjelmasta tulee maksullinen etsitään sen vastaava.

Kommentointi on suljettu!