HTC korvaa Desiren ja Nexus Onen AMOLED-näytöt Super LCD -näytöillä

Heinäkuun alussa kuulimme, että taiwanilainen älypuhelinjätti HTC ottaa Sonyn Super LCD -näytöt käyttöön Samsungin AMOLED-näyttöjen rinnalle. Syy tähän löytyy AMOLED-näyttöjen kovasta kysynnästä, jonka vuoksi vaihtoehtoisen tekniikan käyttöönotto on järkevää. Kaiken lisäksi yhtiö vakuuttaa, että teknologioiden välillä ei ole kuluttajan kannalta merkittäviä eroja.

Sonyn näyttötekniikka puskee HTC:n mallistoon yllättävänkin nopeasti. Yhtiö ilmoittaa, että loppukesästä Desire– ja Nexus One -mallit myydään AMOLED-näyttöjen sijaan SLCD-näytöillä varustettuina. Vaihdos on varsin mielenkiintoinen, sillä harvemmin jo myynnissä oleviin puhelimiin lähdetään tekemään tämänkaltaisia muutoksia.

Useat HTC:n puhelimet ovat kovan kysynnän kohteena, erityisesti laitteet 3,7 tuuman kosketusnäytöllä. Uusi SLCD-näyttötekniikka mahdollistaa tuotantokapasiteetin nopean lisäämisen kysyntää vastaavaksi”, kommentoi yhtiön toimitusjohtaja Peter Chou ja jatkoi ”SLCD-näytöt tarjoavat kuluttajille HTC:n nykyisiä 3,7 tuuman näyttöjä vastaavan visuaalisen kokemuksen ja muutamia parannuksia kuten pidemmän akun keston.

Lähde: Engadget

3 kommenttia

  1. Apple olis tämänkin asian varmaan laittanut käyttäjien viaksi tai tarjonnut suojakalvoa niille joilla ei ollutkaan näyttöä puhelimessa.

    1. Apple ei liity tähän uutiseen millään tavalla

Kommentointi on suljettu!