iPhone 4 Suomessa myyntiin huomenna, Sonera ilmoitti hinnat

Apple iPhone 4 -puhelin saapuu Suomessa myyntiin huomenna teleoperaattori Soneran kautta. Tilauksien vastaanottaminen aloitetaan 30. päivä heinäkuuta kello 9.00. Uutuuspuhelimen voi tilata verkkokaupasta, myymälästä tai Soneran asiakaspalvelusta. Laitteet toimitetaan asiakkaille tilausjärjestyksessä ostopaikasta riippumatta.

Neljännen sukupolven iPhone on saatavilla Soneralta Suomen säädöksien mukaisesti 12 ja 24 kk:n sopimuskausilla. Saatavilla on musta iPhone 4 sekä 16 että 32 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varustettuna. Lisäksi myyntiin tulee vanhemman sukupolven iPhone 3GS, josta löytyy kahdeksan gigatavun verran säilytystilaa.

Ilman ylimääräisiä puhe-, tekstari- ja datapaketteja iPhone 4 16GB -mallin saa itselleen 12 kk:n sopimuskaudella 600 euron kertamaksulla. Kalliimman mallin voi ostaa vuoden sopimuksella 720 euron hintaan. Kertamaksujen päälle tulee vielä Minun Sonera -liittymän 1,99 euron kuukausimaksu, joka tekee vuodessa 23,88 euroa. Uutuusmallin hintataso onkin Suomessa selvästi aikaisempia sukupolvia korkeampi.

Sonera myy puhelinta myös tuttuun tapaan valmiiden Small-, Medium– ja Large-pakettien kera:

Lisää tietoa hinnoittelusta löytyy Soneran sivustolta.

20 kommenttia

 1. Jee jee, hinnat aiheutti sen että oma tilaukseni lähti juuri hetki sitten Applen UK Storeen. 3viikkoa lupaavat toimitusajaksi 🙁

 2. Onpa saatu puhelimelle hintaa tosiaan. Huhu…

 3. Juu kyllä tämä vaan vahvistaa sen, että pysytään 3gs kans vielä seuraavaan malliin asti 🙂

 4. Näyttäisi Iltalehtikin uutisoivan hinnoista. Voipi haukata Soneralla pskaa, kun porukkaa tilaa Briteistä lukitsemattoman puhelimen.

 5. Hyi helvetti noita Soneran tarjouksia! Melko törkyistä katseltavaa. Ja mitä nuo rajoitetut datapaketit ovat?

  Kaikella kunnioituksella muita kohtaan, mutta omasta mielestäni täytyy olla idiootti, jos ottaa kyseisen puhelimen Soneran kytkyllä.

  1. Rajoitetut datapaketit ovat todellakin So last season! Noiden datapakettien takia minun pitäisi ottaa Large (viime kuussa datasiirtoa n. 320 megaa ja se on vielä normaalia vähemmän), mutta kun puhetta ja tekstareita katsoo, niin riittäisi Medium vallan mainiosti. No, pakettien ulkopuolelta varmaan löytyisi suht sopiva pläjäys, mutta hintaa kertyisi suht törkeästi.

   1. 1000 tekstarin paketti ei riitä. Dataa siirtyy gigoittain kuussa. Sonera on iso ei ei.

   2. Mulla tulee läheteltyä tekstareita nykyään paljon vähemmän, kun olen isoimman osan niistä saanut korvattua pikaviestimillä. 🙂 Google Talk on puhelimessa 24/7 päällä, eikä kuluta edes akkua juuri lainkaan.

 6. HUH, huh…! Onpas sikamaiset hinnat!
  Onneks en oo mieltynyt kytkykauppaan enkä pakkonaintiin Soneran kanssa edes määräajaksi.
  Hitsi, jos tossa phöönissä käyttää vaikka siihen ilmeisesti kuuluvaa Googlen karttaa – siis ilman navigointia… niin paljonkos siinä Suomea kierrellessä dataakin mahtais kulua – small, mediun vai large -pakettien verran…? Googlen karttatiedot kun haetaan aina vain datasiirtona nettistä…

  Pankaas laskien – tai ehkei kannata, voi jopa luuri jäädä hankkimatta… ellei sitt pappa maksa

 7. Soittelen ja lähettelen viestejä eräälle nuorelle ladyboylle Thaimaahan. Tietääkö kukaan, onko Soneralla jotakin edullista viestipakettia ulkomaille lähetettäviin viesteihin?

 8. Jos ei oo varaa, niin ostakaa edullisempi luuri! Simple as that! Taitaa Sonerallakin olla Nokialaisia muutaman euron kuukausimaksulla, siitä vaan tilailemaan..

 9. joo voihan sitä edullisimman ostaa, mutta onhan nuo hinnat niin SIKAMAISIA että ei mittään järkeä. Varsinkin tuon rajatun netin kanssa… hohhhohihhohohohihohoohhihohohoho

 10. Ostoon menee ja eihän tää ole edes kallis tai no köyhälle kaikki on kallista joten sitä varten on saunalahti.

  1. Niin, saahan samasta maksaa enemmänkin. Jos pidät ideasta, niin lähetä ihmeessä rahojasi minunkin tililleni kerran kuussa.

 11. Hinnalla niin väliä, onhan se sentään AIfoun…se sopii hyvin mun uuden kaulahuivin kanssa

  1. Jos ny puhutaan totta niin eiköhän sulle se vyölaukku sovi paremmin sen Nokian kanssa

 12. Siis eihän toi oo mitenkään niiku ylihinnoteltu ja soneran kautta sen saa sillai sopivasti! Jos ootte valmiit tilaa ulkomailt ja odottaa viel monta viikkoo ni siitä vaa mitä te tänne tuutte soneraa dissaa! Ite ainaki tilasin ton soneran kautta ja otin siihe räätälöidyn liittymän ja siihe sen rajattoman netinkäytön !

 13. Riistohinnat, paska operaattori. Puhelinkaan ei kiinnosta

 14. 5uvi5, luuletko oikeasti että saat puhelimen samantien käteen kun laitat tilauksen menemään? Vielä kun satut olemaan eri operaattorin asiakkaana ja siirrät numeron, niin siirtoonkin kuluu viikon päivät. Muutama viikko odottelua ei tunnu tuohon verrattuna miltään, kun ei tarvi sitoutua Soneran riistohintoihin.

Kommentointi on suljettu!