Sonera aloittaa iPhone 4:n ennakkomyynnin kivijalkamyymälöissä huomenna kello 7

Teleoperaattori Sonera on täydentänyt iPhone 4 -puhelimen saatavuustietoja. Laite tulee alkuperäisen suunnitelman mukaisesti myyntiin Suomessa huomenna kello 9.00, mutta innokkaimmille Sonera tarjoaa mahdollisuutta hakea puhelimen jo paria tuntia aikaisemmin.

Sonera tarjoaa nopeimmille mahdollisuuden ostaa iPhone 4:n ennen varsinaista myynninaloitusta. Sonera avaa 24 myyntipistettä ympäri Suomea perjantaina 30.7. kello 7.00. Alla listatuissa Sonera Kaupoissa laitteita on tarjolla 25 kappaletta/myymälä ja Applen omissa myymälöissä 10 kappaletta/myymälä. Tarjolla olevat laitteet ovat väriltään mustia ja varustettu 32 GB:n muistilla. iPhone 4 -laitteet myydään vain 12 tai 24 kuukauden määräaikaisilla sopimuksilla”, kerrotaan operaattorin virallisessa tiedotteessa.

Ennakkomyynnissä mukana olevat myymälät löytyvät listattuna täältä. Puhelimen hintatietoja voi tarkastella aikaisemmasta uutisestamme.

10 kommenttia

 1. Osta puhelin jonka puhelut pätkivät ja näyttö kusenkeltainen – taattua apple laatua. Haha!

  1. Näyttö kusenkeltainen? Tuosta en ole kuullutkaan. Linkkiä kehiin, kiitos!

   Ja itseasiassa puhelut pätkivät iPhone 4:ssa vähemmän kuin 3Gs:ssä. Suomen paremmissa puhelinverkoissa varmaan vielä vähemmän kuin Jenkkilän tilkkutäkkiverkoissa.

   1. Ai juu. Olin jo unohtanut koko asian. Sitä paitsi, sehän vaivasi ainoastaan ensimmäisiä markkinoille tulleita malleja, joissa ei ollut liima ehtinyt kunnolla kuivua ennen asiakkaalle toimittamista.

   2. + kyllähän se vähän niin on, että useissa Applen laitteissa aina iPodeista iPhoneihin on näyttö hieman kellertävä joka näkyy esim. asettamalla vierekkäin jonkin muun valmistajan laitteen.

 2. Kuka maksaa ylihintaiselle Soneralle mitään. Itse jos uutta Iphonea hommaisin, ostaisin kyllä suoraan Briteistä.

  1. Mistä hankkisit laitteen tarvitseman MicroSIMin?

   1. Microsimeja saa ainaki DNA:lta, käsittääkseni myös saunalahdelta. Ja käsittääkseni myös ihan noin vain ilman kummempaa häslinkiä, turha sellaista on ite ruveta leikkelemään.

   2. Saahan tuon askarreltua tavallisesta SIMmistäkin.

Kommentointi on suljettu!