Videolla: kattava kierros Windows Phone 7:n ominaisuuksiin

Microsoftin tulevan Windows Phone 7 -alustan ominaisuuksista on päästy nauttimaan jo lukuisissa videoesittelyissä. Tämänkertainen videoesittely on erityisen kattava ja informatiivinen, sillä alustan suunnittelutiimiin kuuluva Greg Sullivan (Senior Product Manager for Windows Phone) kertoo Windows Phone 7:n ominaisuuksista esittelyn ohessa.

Sullivan käy neliosaisessa videosarjassa läpi muun muassa Windows Phone 7:n kotinäkymää, osoitekirjaa, Zune-soitinta, galleriaa ja kuvausominaisuuksia. Samalla kerrataan hieman alustan filosofiaa, jonka keskuksena on puhelimesta löytyvä sisältö. Idea näkyy muun muassa lukitusnäkymässä, joka on erittäin pelkistetty.

Pidemmittä puheitta itse videosarjaan, joka tarjoaa katseltavaa reilun 20 minuutin verran.

Lähde: UnwiredView

5 kommenttia

 1. Melkoinen Omnia HD:n comebackki nämä WP7 esittelyvideot.

  Harmi ettei tuota saa kovin halvalla vieläkään mistään. Muutenhan siitä tekisi itselleen WP7 puhelimen.

  1. Joooos meikä on ihan sucker kun on näyttävä UI. Mielestäni tämä on jotain parasta mitä kellään on tällä hetkellä tarjota.

   Vuotanut MeeGo UI on tavallaan hiukan samantapainen, mitä nyt hieman koristeellisempi, mutta juuri tuo musta+valkoinen teksti toimii aina. Minimalistiset ikonit ja selkeä tyylisuunta. Miten kukaan pystyy enää katselemaankaan vanilla Androidia tällaisten tykitysten rinnalla.

   Niille jotka missasivat MeeGo UI:n:

  2. En nyt tiedä, kuinka halpaa touhua tuo loppujen lopuksi olisi, pitäisi näyttö vaihtaa, prosu vaihtaa ja varmaan muutama muukin komponentti.

 2. Todella mielenkiintoinen käyttöjärjestelmä ja kattava videosarja. Ainut mikä ihmetyttää on melko ruma esittelypuhelin.

 3. Microsoftilla tulee menemään kyllä todella lujaa, tämä on selkeesti mobiilialan kiinnostavinta uutta tällä hetkellä.

  Kaikki videot tuli katottua ja nyt tulee samanlaisia fiiliksiä, kun vuosi sitten kun katsoi iphone videoita, tuota on päästävä testaamaan 🙂

  UI näyttää todella hyvältä ja kaikki elementit sopii hyvin yhteen ja käyttis näyttää yhtenäiseltä ja muutenkin kiinnostavalta koska on jotain ihan muuta kun mitä muilla on tarjota. Hienoja pieniä elementtejä (taustakuvia, animaatioita jne.) siellä täällä, esim lyhyt saving animaatio pisti heti silmään 🙂

  Ainoa mikä jäi vähän kysymysmerkiksi saako noihin kotivalikon laatikoihin laitettua yhtenäistä taustakuvaa värin sijasta.

  Luuri näytti myös pyörittävän käyttistä todella sulavasti ja nopeasti, aika kotoinen fiilis tuli.

  Nyt enää pitäisi tulla sitten se kiinnostava luuri missä tuo wp7 on

Kommentointi on suljettu!