Froyo syöksyy Samsung Galaxy S:ään syksyllä

Korealainen Samsung päivittää tuoreimpien tietojen mukaan Android-pohjaisen Galaxy S -puhelimen Googlen mobiilialustan tuoreimpaan versioon syyskuun lopussa. Asian vahvisti valmistajan Iso-Britannian mobiiliosasto Twitter-palveluun lähettämällään viestillä.

Google Android 2.2 sisältää muutamia erittäin kaivattuja ominaisuuksia ja lupaa tietyissä tehtävissä jopa viisinkertaista nopeutta aikaisempaan versioon nähden. Se tuo mukanaan paremman verkkoselaimen ja täydellisen Flash 10.1 -tuen, jonka ansiosta verkkosisällöstä pääsee nauttimaan entistäkin laajemmin. Merkittävä käytännön parannus Froyossa on mahdollisuus asentaa sovelluksia suoraan muistikortille puhelimen sisäisen muistin sijaan.

Samsung Galaxy S on korealaisvalmistajan Android-malliston lippulaiva. Yhtiö aloitti puhelimen toimitukset Suomessa kesäkuun loppupuoliskolla. Valmistaja itse ilmoittaa laitteen suositushinnaksi 699 euroa, mutta edullisimmillaan sen voi löytää Suomessakin hieman reilulla 500 eurolla.

HDBlog.it on päässyt kokeilemaan Galaxy S:n uuden ohjelmiston testiversiota. Google Android 2.2:ta Galaxy S:ssä pääsee ihastelemaan juttumme lopussa.