MeeGon autoihin suunnattu käyttöliittymä videolla

Nokian ja Intelin MeeGo-alusta on saanut viime aikoina paljon positiivista julkisuutta. Olemme nähneet videoita muun muassa sen tablet– ja kännykkäversiosta, jotka näyttävät erittäin mielenkiintoisilta. Vastikään verkkoon levisi myös video, jossa väitteiden mukaan Nokia esittelee omaa kustomoitua käyttöliittymää MeeGo-alustalle.

Nyt on aika saada ensimmäiset maistiaiset MeeGon autojen sisäisiin järjestelmiin suunnatusta variaatiosta. Suurten autonvalmistajien yhteenliittymä GENIVI Alliance julkisti jokin aika sitten, että MeeGo tulee olemaan pohjana allianssin kehittämässä järjestelmässä. Liittouman tarkoituksena on kehittää kilpailukykyinen, avoin ja yhtenäinen tietojärjestelmä autoihin.

Lopussa nähtävässä videossa demotaan alustan erittäin varhaista versiota, jonka käyttöliittymä ei suurilta osin ole vielä selvästikään viimeistelty. Se antaa kuitenkin jonkinlaisen käsityksen MeeGon tulevaisuudesta autoissa.

Lähde: Boy Genius Report

1 kommentti

  1. Hyvältä vaikuttaa. Tai kai tässä on pientä pakollista optimismia liikkeellä kun ostin Nokian osakkeita pohjamudista vähän aikaa sitten. Tähän asti koko firma on kyllä ollut täydellisellä tuuliajolla viimeiset kymmenen vuotta, joten luulisi että jossain vaiheessa siellä Keilaniemessä tajuttaisiin mitä ihmiset haluavat: Hemmetin tyylikäs, laadukas puhelin, jota on helppo käyttää.

    MeeGo ja uudet käyttöliittymät ovat onneksi askel oikeaan suuntaan.

    Ei luulisi olevan näin vaikeaa. 🙂

Kommentointi on suljettu!