Muistutus: iPhone 4 -omistajilla oikeus ilmaiseen suojakoteloon

Applen uuden sukupolven kosketusnäyttöpuhelimen valuessa hiljalleen käyttäjien hyppysiin, on syytä muistuttaa amerikkalaisyhtiön käyttäjilleen tarjoamasta ilmaisesta suojakotelosta. Uutuuden huumassa ei kannata unohtaa, että Apple tarjoaa kaikille iPhone 4 -omistajille ilmaisen kotelon, jos puhelin on ostettu 30. syyskuuta mennessä.

ilmaiseen koteloon pääsee käsiksi lataamalla puhelimeensa iPhone 4 Case Program -ohjelman, joka löytyy App Storesta. Sovelluksen kautta pääsee valitsemaan itselleen mieluisan suojuksen ja täyttämään hakemuslomakkeen.

Apple päätyi lahjoittamaan asiakkailleen maksuttoman suojakotelon, koska iPhone 4:n kuuluvuusongelmat nostattivat verkossa suuren kohun. Osa käyttäjistä on raportoinut kuuluvuuden heikkenemisestä, kun tietty kohta puhelimesta peitetään kädellä. Syy tähän löytyy ilmeisesti oikosulun tapaisesta reaktiosta, johon suojakotelon pitäisi tuoda helpotusta.

Tarkat ohjeet suojakotelon hankkimiseen löytyvät Applen virallisen kotisivuston kautta.

1 kommentti

  1. Eipä kiinnosta ketään. Kuka nyt ostaisi puhelimen jossa on suora valmistusvirhe ja jonka joutuu paikkaamaan lisävarusteella.

Kommentointi on suljettu!