Nokia 5250 -kosketuspuhelin lipsui verkkoon

Nokialta on lipsahtanut verkkoon mainosmateriaaleja, joissa esitellään vielä julkistamatonta 5250-puhelinta. Uutuus on kosketusnäyttöön nojautuva kännykkä, joka perustuu Symbian^1-alustaan.

Puhelimen ominaisuudet ovat tässä vaiheessa vielä täysin pimennossa. Odotettavissa ei ole kuitenkaan mikään huippumalli, vaan todennäköisesti keskitasoon tai sen alle sijoittuva kosketusnäyttöluuri. Muotoilultaan Nokia 5250 jatkaa X6-mallista tutulla linjalla, joka erottaa sen mukavasti Nokian kosketusnäyttölaitteiden yleisestä linjasta.

Uutukaisen julkistuksen arvellaan sijoittuvan Nokia World 2010 -tapahtumaan, joka järjestetään syyskuun puolessa välissä.

Lähde: Love My Nokia

5 kommenttia

  1. Jopas on osattu tehdä SE Xperia X10:n näköinen puhelin. Joutuu oikein etsimällä etsimään eroja…

  2. eikös Nokian pitänyt luopua näistä XXXX -mallinimistään uusien mallien osalta? voisivat pikkuhiljaa toteuttaa asioita puheiden sijaan..

  3. Siis minä en käsitä!? Koko ajan tulee ”uusia” malleja joissa ulkokuori vähän muuttuu mutta on kuitenkin samma-paska-eri-paketti!?? Keskittyisivät enemmän softan kehittämiseen kuin muovikuorien painamiseen… Ärsyttävää!!

  4. No voi kiesus mikä luuri! Olisitte nyt vielä pikkuisen pienemmän näytön tuohon laittaneet! Muutama kymppi lisää hintaa ja kunnon näyttö, niin puhelimen hinta tuskin vielä silloinkaan leijuisi pilvissä..

Kommentointi on suljettu!