HTC:n tuleva Windows Phone 7 -puhelin videolla

Matkapuhelinvalmistaja HTC:ltä on vuotanut verkkoon jälleen uusi malli, jota ei ole vielä virallisesti julkistettu. Tällä erää kyseessä ei ole Google Android -pohjainen malli, vaan Microsoftin uuden sukupolven mobiilialustaan perustuva kosketusnäyttöpuhelin. Laite tunnetaan koodinimellä HTC Schubert.

Puhelimen ominaisuuksista tiedetään tässä vaiheessa kovin vähän. Videon perusteella voidaan kuitenkin todeta, että tarjolla on suurehko kosketusnäyttö, kamera, kuvausvalo sekä 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä.

HTC Schubertin rakenne nojautuu alustavien tietojen mukaan vahvasti alumiiniin. Sen runko on valmistettu Legendin tavoin yhdestä alumiinin palasta, joka takaa tukevan rakenteen. Hyvät verkkoyhteydet taatakseen yhtiön sanotaan korvanneen osan takana olevasta alumiinista muovilla.

Uutukaisen odotetaan saapuvan markkinoille Windows Phone 7 -puhelinten ensimmäisessä aallossa, eli loka-marraskuun tienoilla.

Lähde: Engadget

2 kommenttia

  1. Kuvaa noissa wLuuri7-laitteissa on, että ne eivät ole iLuurin kaltaisesti sovelluskeskeisiä (App Phone), vaan datakeskeisiä. Esimerkkinä käyvät yhteystiedot ja valokuvat. Ei tarvitse tietää missä osoitekirjassa jotain on tai missä kuva-albumissa. Kaikki on kerätty fiksusti yhteen paikkaan.

    Repikää Omppufanipojat siitä 🙂

    1. Kyllä mulla on ainakin aina ollu kaikki kuvat yhdessä paikassa? ja esim kaikki kuvien editointi ohjelmat tallentaa ne sinne samaan paikkaan missä muutkin on.

Kommentointi on suljettu!